Annonce
Amager

Opråb: Jeg kan ikke sove i den larm

Islands Brygge I København er et af de steder hvor mange folk samles. Og især fredag aften og natten til lørdag var en del unge mennesker samlet og spillede høj musik. Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix.
En beboer i Njalsgade på Islands Brygge kunne ikke falde i søvn natten til lørdag. Søvnen blev spoleret af larmende unge mennesker og høj musik i gaderne og i Havneparken.
Annonce

- Klokken er næsten 01.30 her på Islands Brygge og jeg sover stadig ikke, selvom det har været en travl uge. Gaderne herude er fyldt med unge mennesker der gerne vil hygge sig, have det sjovt og høre høj musik. Det forstår jeg godt. Hvem ville ikke det da vi var på den alder? Desværre er musikdelen grunden til, at jeg ikke sover. Soundbokses og andre musikanlæg banker derudaf i en lind strøm.

Sådan skriver en kvindelig beboer (navnet er redaktionen bekendt) på Islands Brygge i en mail til Amager Bladet.

Fredag aften og natten til lørdag kunne hun næsten ikke få lukket et øje på grund af den megen larm i gaderne og i Havneparken.

- Det ville jeg have forståelse for, hvis ikke det var midt i et beboelsesområde. De unge skal have et sted at feste, men ikke her hvor musikken bliver kastet rundt mellem bygningerne og dermed larmer endnu mere. Det kan man ikke være bekendt overfor beboerne.

Hjælp mig med at råbe politikere og politi op. Vi anmelder i et væk på vores støjgruppe på Facebook, men der sker ikke noget. Nogle får bøder, men det nytter ikke noget.

Havneparken havde opholdsforbud, da coronakrisen var værst og der var ingen mennesker. Det er ønskescenarie efter kl. 22.00. Der mangler også chikaner og bump på vejene da der køres uhensigtsmæssigt stærkt, skriver beboeren.


De unge skal have et sted at feste, men ikke her hvor musikken bliver kastet rundt mellem bygningerne og dermed larmer endnu mere. Det kan man ikke være bekendt overfor beboerne.

Beboer, Islands Brygge
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
CORONA

Dagens coronatal: Smittetal falder en smule

Annonce
Forsiden netop nu
Natur

Lille padde kan forsinke fælledbyggeriet

Annonce