Annonce
HÆDER

Pædagogpris til Mette fra Villa Bohème

Børne- og ungeborgmester Jesper Christensen (S) mødte op for at ønske Mette held og lykke med nomineringen. Foto: Københavns Kommune.

Fire pædagoger fra Københavns Kommune var nomineret til Politikens Pædagogpris, heriblandt Mette Christensen, der er vuggestuepædagog i Børnehuset Villa Bohéme i Bøhmensgade. Og sørme om Mette ikke løb med hovedprisen for dagtilbud (0-6 årige) på 75.000 kroner ved uddelingen i bladhuset på Rådhuspladsen.

Mette Christensen var indstillet af sin leder for at have en hel unik tilgang til børnene, hvor hun tager udgangspunkt i, hvad de er gode til og optaget af. Det sker ved en altid 'glædesfyldt grundtone' og ved at søge forståelse og indsigt i det enkelte barn.

Forud for prisuddelingen var der fuld opbakning til Mette fra Københavns børne- og ungdomsborgmester, Jesper Christensen (S), der mødte op i børnehuset for at ønske held og lykke.

- Mette har i flere år været ansat som vuggestuepædagog i Villa Bohème til stor glæde for både børn og forældre. Mettes egen glæde ved at arbejde med de små er heller ikke til at tage fejl af. Det er derfor ikke overraskende, at Mette netop er blevet indstillet til prisen af sin leder på grund af hendes 'glædesfyldte grundtone' og evne til at tage udgangspunkt i hvert enkelt barn, sagde Jesper Christensen efter besøget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce