Annonce
POLITI

Politiet: Vi har modtaget anmeldelser om hærværk i Tårnby

I Vestamager Svømmehal er indgangsdørens glasparti smadret af ukendte gerningsmand. Samme mønster er set flere andre steder i kommunen. Foto: Jan Jeppesen.

De seneste dages hærværk i Tårnby tyder på, at en gruppe unge mennesker er på spil. Der er rapporter om hærværk på Vestamager Svømmehal med smadret glas til indgangsdøren samt på Tårnby Station, hvor der er smadret vinduer og ved busskuret. I Vestamager Centret er en varevogn blev smadret, og Vestamagerhallen har også fået ødelagt v induer.

Medlem af Tårnby Kommunalbestyrelse for Venstre, Ali Qais, skriver i en kommentar i Facebook-gruppen Tårnby På Tværs, at 'politiet må ud og patrulje mere i Tårnby'.

- Det er kriminelt at begå hærværk. SSP har også en opgave her, men det er efterhånden meget omfattende.

Annonce

Den konservative Carsten Fuhr er enig:

- Vi må have pres på lokalpolitiet. Det virker som det er gået helt over gevind i øjeblikket, skriver han.

Anmeldelser er modtaget

Københavns Politi bekræfter, at der er modtaget anmeldelser om smadrede ruder ved svømmehallen og stationen, men har ikke modtaget andre anmeldelser.

Københavns Politi oplyser, at man er ved at indhente og gennemse relevant videoovervågning, og understreger, at man er til stede i Tårnby med både kørende og gående patruljer - i uniform og civil.

- Hvis man har en bekymring i ens område, man gerne vil vende med politiet, eller bare har brug for et godt råd, kan man altid hive fat i os, når man møder os på gaden, eller kontakte sin lokale betjent, skriver Københavns Politi i et svar til Amager Bladet.

Det direkte nummer til Din Betjent i Tårnby er: 4026 4428.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce