Annonce
BUTIKSLIV

Poppi Zoo anker byrettens dom: Kommunen vil smide os ud for enhver pris

Benny og Jeanette Siering i livsværket Poppi Zoo på Kirstinehøj. Arkivfoto: Michael Paldan.
Dyreforretningen Poppi Zoo på Kirstinehøj er klar til endnu et slag i retten. Ejerne anker dom i Københavns Byret til Østre Landsret.

Jeanette og Benny Siering, ejerne bag dyreforretningen Poppi Zoo på Kirstinehøj, har ingen planer om at smide håndklædet i ringen.

- Vi har besluttet at anke byrettens afgørelse til Østre Landsret, siger Benny Siering.

Læs også: Kommunen vil lukke livsværket (2015)

Læs også: Jeg giver ikke op (2017)

Vi skrev tidligere i dag, at Københavns Byret har frikendt Planklagenævnet for at støtte Tårnby Kommunes påbud om, at dyreforretningen skal lukke, fordi den ikke har pladskrævende varer, som det kræves i planloven.

Hele sagen begyndte i 2013 og har været igennem flere rets- og klageinstanser, men Benny Siering vurderer, at der stadig er et skud i bøssen for at redde livsværket. Han ønsker dog ikke at konkretisere, hvordan sagen vil blive fremlagt i landsretten.

- Jeg ved ikke, hvornår sagen kommer for retten. Det kan ske i næste måned, om et halv år eller om et år, siger Benny Siering.

Den seneste sag i byretten har kostet 100.000 kroner, men han understreger, at parret vil kæmpe imod uretfærtighed.

- VVS Eksperten har fået tilladelse til sin forretning, fordi de har to meter lange rør, der skal ind og ud af butikken. Jeg har et akvarium, der er to meter langt og vejer flere gange så meget. Men jeg kan ikke få kommunens tilladelse. Det hænger ikke sammen.

Jeg må indrømme, at jeg er dybt skuffet over kommunen. De har givet mig tre valgmuligheder. Jeg kan enten lukke, drive en anden form for forretning eller indrette en web-shop. Kommunen har vist kun ét formål, og det er, at vi skal lukke, siger Benny Siering.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

200 kilo sprængstof afsløret på Amager

Annonce