Annonce
DEBAT PÅ MENUEN

Redaktøren i Løvens Hule: Til middag med syv Venstre-folk og en socialdemokratisk borgmester

Tårnbys borgmester Allan S. Andersen klipper her den røde snor ved indvielsen af Vestamager Svømmehal. Nu skal han til middag med syv Venstre-folk og Amager Bladets redaktør. Foto: Jan Jeppesen.

Amager Bladets redaktør har modtaget en usædvanlig middagsinvitation. Den kommer fra Mia Barklund, der stiller op for Venstre ved efterårets kommunalvalg i Tårnby. Ved middagen skal redaktøren sidde til bords med syv andre Venstre-kandidater samt Tårnbys socialdemokratiske borgmester Allan S. Andersen.

Det var i forbindelse med Danmarks Indsamling 2021, at borgmesteren udlovede en middag på Restaurant Kastrup Strandpark for otte personer. Mia Barklund deltog i auktionen og scorede middagen for 3.700 kroner.

På grund af coronarestriktioner forventes middagen at finde sted i løbet af sommeren eller til efteråret.

Annonce

- Venstre sidder i mindretal i kommunalbestyrelsen og borgmesteren kan være svær at komme i kontakt med. Han har heller ikke behov for at være enig med andre. Derfor kunne det være sjovt, at vi for en gangs skyld kan få borgmesteren i mindretal, når vi møder syv Venstre-folk op til middagen, fortæller Mia Barklund, der er revisor, 34 år og mor til to børn.

Netop børnefamiliernes vilkår er et tema, hun vil drøfte med borgmesteren.

- Begge mine børn er i daginstititioner, og jeg oplever en del uhensigtmæssigheder, når man glemmer at sende sager i høring eller laver grove regnefejl. Min anden datter er netop startet i vuggestuen på Angolavej, og her stillede jeg op til bestyrelsen, men fik så at vide, at bestyrelsesvalget var aflyst. Det er bare så udemokratisk. Og det vil jeg gerne drøfte med borgmesteren, siger Mia Barklund, og understreger:

- Det bliver forhåbenlig også en hyggelig middag. Borgmesteren skal jo ikke føle, at det bliver for anstrengt, griner hun.

Mia Barklund har inviteret Amager Bladets redaktør til middagen med borgmesteren. Foto: Søren Weile/Privat.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce