Annonce
Amager

Rejsegilde i Urbanplanen: Snarlig opskrivning til de nye almene boliger

Annonce

Byggeriet Store Solvænget skyder i øjeblikket op i Urban Planen, der hvor Solvang Centret før lå, og i går var der rejsegilde for byggeriet. Der er tale om Danmarks første Svanemærkede, almene familieboliger - 66 af slagsen - som er opført efter de miljøkrav, Svanemærket stiller.

Det betyder, at boligerne får et lavt energiforbrug, sundt indeklima, og at byggematerialerne lever op til Svanemærkets miljø- og kemikaliekrav.

Boligerne opføres med basiskøkken og ruminddelinger. Beboerne får mulighed for at sætte eget præg for eksempel med en udvidelse af køkkenet eller opsætning af en skillevæg i de større lejligheder.

Den forventede husleje uden forbrug for de mindre boliger på 56 kvadratmeter er cirka 5.750 kroner om måneden. Boligerne i størrelsen 78-114 kvadratmeter er cirka 8.000-11.700 kroner om måneden.

Store Solvænget forventes at stå klar til indflytning til november. Boligforeningen 3B opfører byggeriet og åbner for opskrivning til boligerne 19. marts. Man skal inden da oprettes med ventelistenummer hos 3B.dk.

Læs mere om tidsplanen for byggeriet og opskrivningen til boliger her.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Måge og reje størrelse XL i strandparken

Amager

Juleoptoget hænger i en tynd tråd

Amager

Fælledbyggeri i høring til efteråret

Amager

Atletikklub hurtigt ude af startblokken

Annonce