Annonce
CORONA

Rystet pubejer: Jeg skal smide gæster ud, når anden halvleg går i gang

Carsten Salomonsson er rystet over regeringens nye coronarestriktioner. 'Det er en katastrofe for min forretning,' siger han. Foto: Jan Jeppesen.
Ejeren af Air Pub Sportspub, Carsten Salomonsson, er rystet over de nye coronarestriktioner. 'Det er en katastrofe. Nu skal jeg smide gæster ud, når anden halvleg går i gang. Det er jo fuldstændig vanvittigt. Regeringen farer frem i blinde,' siger han.

Han skal lukke sin sportspub klokken 22.00. Personalet skal bære visir. Gæster skal have mundbind på, når de står op. Og forretningen har kun få måneder på bagen og kan derfor ikke komme i betragtning til lønkompensation eller andre økonomiske hjælpepakker.

Ejeren af Air Pub Sportspub i Kastruplundgade, Carsten Salomonsson, er dybt rystet over de nye coronarestriktioner.

- Det er en katastrofe for min forretning og skaber usikkerhed hos de ansatte. Jeg fatter simpelthen ikke, hvorfor regeringen slår så hårdt ned i områder, hvor smittespredningen er så lav, og hvor vi sagtens kan drive forretning og sikre, at personale og kunder kan holde afstand og spritte hænder, siger Carsten Salomonsson.

Annonce

Han er især rystet over, at de nye coronarestriktioner rammer over en bred kam uden hensynstagen til de forskellige forretningskoncepter, der er inden for restaurations- og barbranchen.

Giver ingen mening

Air Pub Sportspub har mange stamgæster, men endnu flere gæster, der kommer i sportspubben om aftenen for at se internationale fodboldkampe på storskærme.

- Nu skal vi så lukke klokken 22.00. Det er jo fuldstændig vanvittigt. Vi er en sportspub, der viser fodboldkampe fra Champions League og Premier League, hvor kampene begynder klokkken 20.45 eller 21.15. Så nu skal jeg smide gæsterne ud, når første halvleg er forbi. Det giver ingen mening. Risikoen for at blive smittet er jo ikke større, fordi du ser anden halvleg af en fodboldkamp, forklarer Carsten Salomonsson.


Nu er det som galop op og ned med strammere regler, lempeligere reglere og tilbage til strammere regler. Regeringen kan jo ikke gå tilbage til en total nedlukning. Derfor farer den frem i blinde.


Annonce

Farer frem i blinde

Pubejeren er indigneret over, at regeringen kontant ændrer på coranarestriktionerne. På et tidspunkt fik han natbevilling til klokken 02.00, så skulle han lukke klokken 24.00, og nu bliver det foreløbig klokken 22.00.

- Det giver en masse administration at forholde sig til, når reglerne hele tiden bliver ændret. Regeringen burde have haft en konsekvent linje fra starten og sagt nedlukning til vi har fuldstændig styr på smitten. Nu er det som galop op og ned med strammere regler, lempeligere regler og tilbage til strammere regler. Regeringen kan jo ikke gå tilbage til en total nedlukning. Derfor farer den frem i blinde, siger Carsten Salomonsson, der også mener, at regeringen burde fokusere på de kommuner, hvor smitten er størst, og ikke straffe kommuner og dermed forretningsdrivende, hvor smitten er under kontrol.

Annonce
Annonce
Alarm112

Øresundsbroen var spærret efter uheld

Annonce
Annonce
Indland

Borgmester vil gå byggeri på Amager Fælled efter i sømmene

Annonce
Forsiden netop nu
Oplevelser og kultur

Store festivaler fejrer fuld genåbning med koncertdag i september

Alarm112

Ung mand stukket med kniv under større slagsmål på Amager

Alarm112

Kvindelig fodgænger indlagt efter påkørsel på Amager

Alarm112

To tog kørte sammen: Ingen InterCity-tog til Københavns Lufthavn

Alarm112

57-årig bankmand taget med vanvidsfart i demobil: Leasing-firma kæmper for at få beslaglagt Volvo tilbage

Alarm112

To mænd sigtes for kidnapning: Ville torturere offer

Alarm112

Fire mænd er fængslet efter knivstikkerier i København

Alarm112

Tre personer stukket med kniv under slagsmål: To af dem er sigtet for drabsforsøg

Alarm112

Tre personer sigtes for at efterlade hårdt kvæstet 19-årig cyklist efter påkørsel

Alarm112

Ung kvinde blev ramt af flugtbilist og er i kritisk tilstand

Alarm112

25-årig indlagt med hovedtraume efter sammenstød med cyklist

Oplevelser og kultur

Dansk festival scorer Metallica til koncert i 2022

Annonce