Annonce
Detailhandel

Så nærmer SuperBrugsen sig en åbningsdato for ny butik

Der er parkering på to sider af den kommende SuperBrugsen på Krudttårnsvej. Illustration: Arkitekt Torben Bækgård
Annonce

Det bliver til august, at SuperBrugsen åbner på Krudttårnsvej i Dragør, fortæller Coop i en pressemeddelelse.

Det nye supermarked bliver på 1.192 kvadratmeter og kommer også til at rumme en apotek-udlevering til beboerne i området.

- Vi er glade for endelig at se, at nedtællingen for alvor er begyndt. Vi ser frem til at invitere borgerne i Dragør indenfor til en fantastisk åbning, hvor vi vil være klar med betjente afdelinger inden for slagter og delikatesse med tilhørende måltidsløsninger af høj kvalitet, samt et stort udvalg af blandt andet vin, økologi, frugt og grønt samt brød og kager, udtaler kædedirektør i SuperBrugsen, Jesper G. Jensen i pressemeddelelsen.

Sammen med supermarkedets indgangsparti etableres et lille torv med vareudstilling og cykelparkering samt med stiforbindelse til boliger syd for butikken.

Butikken har samme placering som den tidligere Meny, men udformes så der kan parkeres på nordsiden af bygningen, og det giver flere parkeringspladser, i alt 26.

Byggematerialerne - mursten i en lys, gråhvid tegl med et stort farvespil - er valgt i dialog med Boligselskabet Strandparken så byggeriet spiller sammen med boligernes renoverede facader.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Amager skal ikke drukne i lufthavnsparkering

CORONA

Opsigtsvækkende opslag: I bliver straffet, hvis I tester mit barn for corona

Annonce