Annonce
Kultur

Sådan kan man også åbne en udstilling: Kunstner gør velfriseret plæne vild

Kunstneren Asmund Havsteen-Mikkelsens udstilling kommer til at brede sig til Kastrupgårdsamlingens grønne arealer. Pr-foto

Den danske kunstner Asmund Havsteen-Mikkelsen er snart klar med udstillingen 'Privacy (wilding)', hvor privatlivets sfærer undersøges med et særligt fokus på parcelhuset.

Helt konkret er det kunstmuseet Kastrupgårdsamlingen, der slår dørene op for udstillingen, hvor kunstneren gennem sit maleri og installation vil inspirere publikum til at genforvilde deres verden.

Generelt er Asmund Havsteen-Mikkelsen optaget af arkitektur i sine malerier - både som rum og form, men også som psykologisk ramme om vores liv. I forbindelse med 'Privacy (wilding)' kommer han til at iscenesætte sine malerier i en gennemgribende installation i tre dele, hvor museets sale vil blive omdannet med nye vægge, rullegræs og skulpturelle elementer.

Annonce

Udstillingen kommer ligeledes til at brede sig til museets grønne arealer, hvor kunstneren vil genforvilde et afgrænset område med frø fra Amager Fælleds naturområder. På sigt vil en eng af vildt græs og vilde blomster gro frem som en kunstnerisk intervention.

Åbningen af udstillingen markeres lørdag 24. april fra klokken 11-17. Klokken 12 igangsætter Asmund Havsteen-Mikkelsen sin kunstneriske intervention på plænen foran museet. 'Privacy (wilding)' holder åbent indtil 8. august.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce