Annonce
BUTIKSLIV

Sæsonstart: Dobbeltkåring af Månedens Amagerbutik i april

Bristol Blomstergaard i Lyongade blev kåret til Årets Amagerbutik 2020. Kåringen fandt sted i januar. Her ses ejeren Christian Johansen foran vinderbutikken. Foto: Jan Jeppesen.
Broders, Vinoble Amager og Bristol Blomstergaard blev kåret til Årets Amagerbutik i 2018, 2019 og 2020. Den 1. april er det muligt for læsere og brugere at anbefale butikker til den første kåring af Månedens Amagerbutik i 2021.

I en vaskeægte kappestrid om hæder og ære skal øens butikker for fjerde sæson dyste om titlen som Månedens Amagerbutik og være med i opløbet om den ultimative kåring: Årets Amagerbutik 2021.

Amager Bladet og Danske Bank vil i løbet af forårsmånederne kåre fire butikker og yderligere tre butikker til efteåret. Konkurrencen begynder med brask og bram, idet vi finder frem til de første to kåringer i april.

Konceptet Månedens Amagerbutik blev lanceret i 2018. Det første år gik titlen som Årets Amagerbutik til delikatesseforretningen Broders. I 2019 var det vinforretningen Vinoble Amager, der løb med titlen. Og i januar blev blomsterforretningen Bristol Blomstergaard kåret til Årets Amagerbutik 2020.

Det er igen Amager Bladets læsere og brugere, der kan anbefale butikker til kåringen som Månedens Amagerbutik. Det sker via Facebook-siden Ama'rLIV. Enhver detailforretning i postnumrene 2300 København S., 2770 Kastrup og 2791 Dragør kan komme i betragtning.

Anbefalingerne skal omhandle fire kritierier: Service, Personale, Udsmykning og Produkter.

Eller sagt med andre ord: Dén butik, der byder på den bedste service, råder over det mest smilende personale, har den flotteste udsmykning og produkter af høj kvalitet, vil komme i betragtning, når et dommerpanel vurderer de mange anbefalinger.

Dommerpanelet består af redaktør Jan Jeppesen og medieansvarlig Henrik Clausen, Amager Bladet, samt filialdirektør Dorthe Ankersen og souschef Morten Lasson, Danske Bank.

Facebook-opslaget med invitation til at skrive anbefalinger er på Ama'rLIV den 1. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

200 kilo sprængstof afsløret på Amager

Annonce