Annonce
Amager

Vidne til en krigszone: Sørgeligt det ikke er en nyhed

Dagens affald i Havneparken på Islands Brygge. Foto: Oliver Saylor.
Oliver Saylor er med egne ord en træt og bekymret Brygge-borger. Og faktisk er det sørgeligt, at det ikke er en nyhed. For problemet med affald i Havneparken får lov til at eksistere, skriver han.
Annonce

- Jeg ved godt, at dette langt fra er nyheder. Faktisk er det dét, der gør dette så sørgerligt. Hvis det var nyheder, var der en chance for det ville gå over igen snart. I stedet er dette et grimt og hjerteskærende problem, som bliver accepteret. Et problem, der får lov til at eksistere.

Sådan skriver Oliver Saylor fra Islands Brygge til Ama'rLIV, efter Islands Brygge igen-igen er blevet offer for fester.

-  Det er fester, der også i den grad ødelægger hundredevis af lokales nattesøvn - nat efter nat. Og billedet er altså så hvad vi har at vågne op til, efter vi får klynget os til nattens/morgenens sidste få timers søvn.

Et sted der starter så smukt, men efterlades så kvæstet. Det er nærmest en omvendt udgave af H.C. Andersens 'Den Grimme Ælling'. Og med blot et par små vindstød forsvinder store dele af rodet desværre i havnen.

Det er et problem, der får lov til at eksistere. Endda til at vokse sig værre og værre. Det gør det, fordi de vilde fester og festivalsstemningen til sent ud på natten accepteres. Med høj musik, druk, og sene nattetimer følger skraldet. Vi er derfor rigtig, rigtig mange lokale beboere, der håber, at der meget snart tages konsekvent handling for at bekæmpe kaoset på Islands Brygge. Det er ikke et nyt problem - langt fra. Men værre ser det ud til at blive, og fire-fem timers nattesøvn gør ikke krigszonen flottere at kigge på, når man skal op og ud ad døren om morgenen.

Vi har brug for et politi, der tager hånd om problemet. Kort og godt. Ressourcer er et problem, men så er allokeringen af disse en løsning. Jeg ser patruljer dagen lang, og det er skønt. Men enten skal dagens patruljer gøre mere for at neddæmpe fester, eller også skal disse patruljer begrænses om dagen og fordeles bedre ud over døgnets 24 timer. Det må være løsningen, skriver Oliver Saylor.


Værre ser det ud til at blive, og fire-fem timers nattesøvn gør ikke krigszonen flottere at se på, når man skal op og ud af døren om morgenen.

Oliver Saylor, beboer på Islands Brygge
Annonce
Annonce
JUL

Julemanden fra Tårnby: Jeg er arbejdsløs

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
JUL

God weekend og tak for kaffe og brunkager

KULTUR

'Det skulle være den anden ungdom med fede fester, fri sex, cool karriere, søde, frække og gradvist mere selvstændige børn, og en barm, der stadig vækkede begejstring hos det modsatte køn. Troede vi.'

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

BYLIV

Så er der døgnåbent på genbrugspladsen

Annonce