Annonce
Amager

Sangerinde nedkommer med seksstjernet roman: »Højsangen fra Palermovej«

Annette Bjergfeldt - aktuel med romanen »Højsangen fra Palermovej« - Foto: PR-foto.

Sangerinden og sangskriveren Annette Bjergfeldt nedkommer med romanen »Højsangen fra Palermovej«. Den tidligere Grammy-nomineret sangerinde tager udgangspunt i tre generationer, der bor under samme tag.

Annonce

»Bogen er en saga om tre generationer, der bor under samme. Med afstikkere til Operaen i Paris og Cirkus Sowalskaja i Sankt Petersborg. Magisk realisme fra det høje nord.«

Sådan beskriver sangerinden og sangskriveren Annette Bjergfeldt romanen »Højsange fra Palermovej«, der udkommer 19. maj på forlaget Modtryk.

Romanen har lige fået seks stjerner i både Femina og ugebladet Søndag.

»Der er også sket det dejlige at en international litteratur agent har skrevet kontrakt. De er ved at oversætte romanen til engelsk med henblik på at udgive den i resten af verden,« fortæller den tidligere Grammy-nomineret Annette Bjergfeldt.

Annonce

Morfar køber hus på Palermovej

Romanen er bygget op omkring den generte maler, Esther. Da Esthers morfar køber huset på Palermovej i 1921, ønsker han sig et hjem fyldt med opera, bohemer og en kærlighed så berusende som beskrevet i Kong Salomons Højsang. Men hans udkårne, russiske Varinka, vil langt hellere spille på greyhounds ude på Tårnbybanen.

Den utæmmelige lidenskab og drømmen om et kunstnerliv bliver ved med at spøge i slægten. Især Esther og hendes tvillingesøster, divaen Olga, slås med deres skyhøje forventninger til tilværelsen.

»Højsangen fra Palermovej« er en frodig og vildtvoksende roman om jagten på århundredets kærlighed. Og om at miste stort og give det hele en chance til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
KULTUR

'Det skulle være den anden ungdom med fede fester, fri sex, cool karriere, søde, frække og gradvist mere selvstændige børn, og en barm, der stadig vækkede begejstring hos det modsatte køn. Troede vi.'

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

BYLIV

Så er der døgnåbent på genbrugspladsen

KÅRING

Amagerklub er årets bedste i København

Annonce