Annonce
Amager

Skraldeuge: Spil skralde-bowling og gå på skraldejagt

Annonce

BONDEREN OG BYGGEREN: Kunne du tænke dig at tage på skraldejagt, bygge en skulptur af skrald eller måske spille skralde-bowling? Så skal du komme til skraldeuge i den kommende uge, hvor Københavns Kommune sætter fokus på skrald i børnehøjde.

Alle dage er der aktiviteter på byens 26 bemandede legepladser, og her kan børn lære om skrald, affaldssortering og genbrug. Børnene kan også være kreative og bygge de fineste skulpturer af skrald, de kan gå på skattejagt og blive klogere på, hvordan man sorterer affald derhjemme eller dyste i skraldestafet. Her på øen kan du komme til skraldeuge på Bondegården og byggelegepladsen i Remiseparken.

Det er femte år i træk, at de bemandede legepladser i København inviterer på skraldeuge, men det er første gang, at alle 26 legepladser er med. Teknik- og Miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen (EL) håber, at skraldeugen kan klæde fremtidens generation på til at håndtere skrald og affald.

»Skraldeugen er populær i København, og den gør læring til leg for de mindste i københavnere. Det er en vigtig dagsorden at få kendskab til allerede i en ung alder, fordi klodens fremtid afhænger af vores genbrug af vores begrænsede ressourcer«, siger hun.  nmb

 

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Flydende italiensk luksus i havnen

Amager

Her er Amagers største frisørsalon

Amager

Måge og reje størrelse XL i strandparken

Amager

Juleoptoget hænger i en tynd tråd

Amager

Atletikklub hurtigt ude af startblokken

Amager

Fælledbyggeri i høring til efteråret

Annonce