Annonce
Amager

Skulderklappris til Perlemor

Annonce

HÆDER. Camilla Sandahl er kendt af unge og gamle i Urbanplanen under sit kreative alias Perlemor. Hun er en levende legende, der skaber tillid og respekt blandt unge og danner fællesskaber og netværk i lokalområdet. Camilla fortjener Amager Vest Lokaludvalgs årlige Skulderklap, så hun kan blive ved med at gøre en forskel.

URBANPLANEN: Amager Vest Lokaludvalg giver i år Skulderklappet til Camilla Sandahl, fordi hun formår at skabe fællesskaber og aktiviteter med plads til alle, om det er til skakturneringer, i genbrugscaféen, eller en lysfestival.

På nuværende tidspunkt er Camilla deltidsansat på Hørgården Nærgenbrugsstation, hvor hun tager sig godt af unge lommepengejobbere og arrangerer aktiviteter for områdets beboere.

Annonce

Legendariske perler

Hendes legendariske perlepladeværksteder har sammen med hendes evne til at danne fællesskaber og skabe tryghed givet hende titlen Perlemor. Hvert barn i Urbanplanen og omegn kender til Camillas smittende engagement i kreative udfoldelse med perler.

Hendes engagement holder sig ikke kun til børn og unge, men breder sig i hele Urbanplanen fra Rickshaw-ture med ældre.

Michael Hedegaard, der er sekretariatsleder i Partnerskabet, har i flere år samarbejdet med Camilla, både når hun har sin frivillige kasket på og kollega på Hørgårdens sociale nærgenbrugsstation og kalder hende »en enestående samarbejdspartner og person.«

Senest er hun også blevet en del af værkstedfællesskabet TinkerTank under Frelsens Hærs Genbrugsbutik på Hørhusvej 5.

Her kan Camilla ’Perlemor’ Sandahl kombinere sit arbejde med børn og unge med sin passion for genbrug og skabe nyt af gammelt

»Camilla er et menneske der er guld værd for et lokalområde. Et menneske der skaber godt omkring sig. Det har hun gjort i mange år og vil gøre det i mange år fremover. Derfor fortjener hun Amager Vest Lokaludvalgs skulderklap 2018,« skriver udvalget.

Annonce

Fællesskab og stemning

Skulderklappet er en pris, der hylder netværk, fællesskab og god stemning i Amager Vest. Hvert år uddeler Amager Vest Lokaludvalg ’Årets Skulderklap’ på baggrund af forslag fra folk og foreninger i Amager Vest.

I år modtager vinderen 25.000 kroner.

Modtageren skal i særlig grad bidrage til at skabe netværk imellem bydelens borgere, og dermed også har været med til at gøre Amager Vest til et godt sted at bo for alle. Pengene går til at drive det gode arbejde videre.

Ved overrækkelsen på TinkerTank i onsdags var det en tydeligt bevæget ’Perlemor’, der modtog prisen:

»Jeg fældede faktisk en stor tåre, da jeg hørte at jeg havde fået prisen,« sagde Camilla Sandahl.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Atletikklub hurtigt ude af startblokken

Amager

Fælledbyggeri i høring til efteråret

Amager

Borgmester: Det er en meget trist dag

Amager

Opråb: Jeg kan ikke sove i den larm

Amager

Amagerslaget om håneret og vandrepokal

Amager

Masseslagsmål i Amager Strandpark

Annonce