Annonce
CORONA

Smitteeksplosionen fortsætter i Tårnby

Fra borgmesterkontoret på Tårnby Rådhus bliver der set med stor alvor på coronasituationen i kommunen. Foto: Jan Jeppesen.
Annonce

I fredags var Tårnby Kommune er på en lidet flatterende placering som en af de kommuner i Danmark, der har højest smittespredning. Tallene viste, at Tårnby kun er overgået af Jammerbugt, Brøndby og Høje-Taastrup. I forhold til incidens pr. 100.000 indbyggere var tallene på top fem-listen: Jammerbugt 266,3, Brøndby 214,6, Høje-Taastrup 156,1, Tårnby 144,8 og Herlev 124,4. I Københavns Kommune var tallet 102,5, mens Dragørs tal er 90,0.

Den seneste opgørelse fra Statens Serum Institut over incidens for de seneste syv dage viser, at smitten fortsætter med at stige i Tårnby. Nu er incidens-tallet 177,5. Det skal ses i sammenhæng med, at der 76 nye smittetilfælde i perioden. Dermed er Tårnby fortsat placeret som nummer fem over kommuner, der har den højeste incidens.

I Dragør incidens steget til 110,7. I perioden er der registreret 16 nye smittetilfælde.

Tårnbys borgmester Allan A. Andersen ser med stor alvor på situationen:

- Det ser ikke godt ud med hensyn til antallet af smittede med coronavirus. Det gælder i hele landet, og dermed også i Tårnby Kommune. Det går faktisk den gale vej, skrev han fredag i et nyhedsbrev.

Incidens: Beregnes ud fra antallet af registrerede smittetilfælde målt pr. 100.000 indbyggere.

Annonce
Annonce
JUL

Julemanden fra Tårnby: Jeg er arbejdsløs

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
JUL

God weekend og tak for kaffe og brunkager

KULTUR

'Det skulle være den anden ungdom med fede fester, fri sex, cool karriere, søde, frække og gradvist mere selvstændige børn, og en barm, der stadig vækkede begejstring hos det modsatte køn. Troede vi.'

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

BYLIV

Så er der døgnåbent på genbrugspladsen

Annonce