Annonce
Sommerliv

Kom glad til Sundbyøster Plads

Der er drøn på aktiviteterne for børn og unge på Sundbyøster Plads. Foto: Amager SK.
Annonce

Håndboldklubben Amager SK arrangerer sommeren igennem åbne idrætsaktiviteter for lokalområdets børn og unge. Og det er gratis at være med og man skal bare dukke op.

Instruktører fra Amager SK står klar med aktiviteter og en aktiv grejbank for alle børn og unge, der har lyst til at bevæge sig og have det sjovt sammen med andre. Klubben har normalt fokus på håndbold, men sommeraktiviteterne på pladsen er boldspil i alle mulige forskellige afskygninger.

Københavns Kommune har støttet indkøb af en aktiv grejbank med rekvisitter til forskellige boldspil. En af de aktiviteter man kan prøve er Spikeball, hvor man på små hold skal spille sammen og smashe bolden ned i en lille trampolin, men grejbanken indeholder også mere traditionelle boldspil som håndbold, basketball og bordtennis.

For Poul Jesper Hansen, der er projektleder på sommeraktiviteterne, er det helt naturligt, at klubben i år bruger sommeren på både kendte og nye boldaktiviteter.

- Vi vil gerne lave nogle sjove aktiviteter for lokalområdets børn og unge og give dem glæden ved at spille bold sammen med andre. Og samtidig er vores engagerede trænere jo nysgerrige på nye boldaktiviteter, så sommeraktiviteterne og grejbanken er en fin mulighed for os til at udvikle klubben. Vi glæder os også til at sætte grejbanken i spil på de lokale skoler på Amager.

- I Amager SK tager vi ansvar for det lokalsamfund som vi er en del af. Når mange familier holder sommerferie hjemme på grund af Covid19, synes vi det er oplagt, at vi stiller vores aktiviteter og instruktører til rådighed for børn og unge, som måske mangler lidt aktivitet eller bare gerne vil have det sjovt sammen med andre, siger Poul Jesper Hansne.

Aktiviteterne foregår tirsdag og torsdag - begge dage fra klokken 10.00-14.00 i skolernes sommerferie, og man skal bare dukke op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Friluftsliv

Ny spejdergruppe på Fælleden

Bogfestival

Bogforum udsættes til 2021

Amager

Én gang Fremad, altid Fremad

Amager

Vibeke skrev bog om sin blodprop

Annonce