Annoncørbetalt indhold

Sponsoreret: Frisk sushi i traditionel japansk stil

Annonce

Hver morgen klokken syv kører Ye mod Grønttorvet. Han er på jagt efter dagens bedste avocadoer, de sødeste mangoer, agurker og spiselige blomster.

“Blomsterne giver sushien sprødhed og friskhed,” siger Ye.

I Skottegården nummer 6 åbnede Ye for nylig sin sushi-restaurant Ye Sushi, der har fokus på traditionelle japanske opskrifter.

Men det med frisk fisk på ris var ikke helt nyt for Ye. De sidste syv år har han leveret sushi som take-away til både private og firmaer.

“Der var mange mennesker i lokalområdet, som savnede nogle siddepladser og lidt mere restaurant-stemning. Det lyttede vi til, og så åbnede vi også som restaurant,” siger han og fortsætter: "Jeg er glad for at have åbnet restaurant også. Det er hyggeligt at have tid og plads til at snakke med stamgæsterne i restauranten”.

Kvalitetsris fra Californien

For Ye er det vigtigt, at kvaliteten er i orden på alle varer, der kommer ud fra restauranten. Derfor sørger han ikke kun for friske grøntsager.

“Vi får frisk laks fra Norge. Det er vigtigt for mig, at det er frisk laks uden parasitter,” siger han.

Frisk fisk fra Norge og friske grøntsager fra grønttorvet. Der mangler kun en enkelt ingrediens, før man kan tale om sushi. Ris.

  Og risene er selvfølgelig heller ikke nogen tilfældighed hos Ye Sushi.

“Vi bruger nogle rigtig gode ris fra Californien i USA, der hedder Nishiki-ris. Du kan sagtens smage forskel på dem, fordi de har en anden konsistens. Der er mere bid i dem,” siger Ye.

Smagen af hjemme

Selvom Ye og hans medarbejdere er gået over til også at have en restaurant, så har de ikke glemt, hvor det hele startede. Derfor leverer de stadig sushi ud af huset til større og mindre arrangementer. 

En gang om året har DTU en stor videnskabskonference, hvor de sender bud efter Yes sushi. Konferencen har altid en stor del asiatiske deltagere, og de vil have sushi fra Ye Sushi.

“Vi har leveret til konferencen i mange år. De kan lide vores sushi, fordi den er god og autentisk,” siger han.

Se menu og meget mere på https://www.yesushi.dk/

Kontakt: 32 32 06 19  - Info@yesushi.dk

Åbningstider: Søndag til torsdag klokken 14-21. Fredag og lørdag klokken 12-21.

Priser: Ad libitum ala carte mandag - torsdag 198. Fredag til søndag 218. Børn under 12 år halv pris.

Adresse: Skottegården 6, 2770 Kastrup.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Friluftsliv

Ny spejdergruppe på Fælleden

Bogfestival

Bogforum udsættes til 2021

Amager

Én gang Fremad, altid Fremad

Amager

Vibeke skrev bog om sin blodprop

Annonce