Annoncørbetalt indhold

Sponsoreret indhold: Mist ikke muligheden for drømmeboligen - husk boligsalget

Thomas Kristensen er indehaver af danbolig Amager, der har til huse ved Sundbyvester Plads.
Annonce

Boligsøgning på nettet, i lokalavisen eller dagbladenes annoncetillæg kan være en fristende fritidsbeskæftigelse. Det kunne jo ske, at man lige faldt over drømmeboligen. Men som for så mange andre ting i tilværelsen, så kræver boligkøb også forberedelser, der kan være helt afgørende for, om man kan få sine ønsker opfyldt.

Annonce

Lokalkendt ejendomsmægler på Amager

”Hvis ikke man er klar, så er der sikkert ti andre, der også vil have den samme bolig, og nogle af dem er sikkert klar til at slå til.” Thomas Kristensen er indehaver af danbolig Amager. Med sit lokalkendskab guider han daglig både købere og sælgere.

”Jeg oplever Amager og amagerkanerne som værende helt nede på jorden, men jeg er godt klar over, at det vi laver til daglig, er noget vores kunder måske kun oplever en eller to gange i livet. Det kan jeg godt mærke på dem,” siger han, og vender tilbage til anbefalingen af rækkefølgen i en af livets store beslutninger.

”Mange vil ikke sætte huset eller lejligheden til salg, før de har fundet den rigtige nye bolig. Men som sagt, så risikerer man at miste muligheden for at købe drømmeboligen, hvis ikke man har sat gang i sin egen boligsag inden,” siger han.

Annonce

Bestemmer farten i boligovertagelsen

Ud over at man måske ikke kan opfylde sælgers ønske om en overtagelsesdato, er det ofte et krav fra banken, at man skal have solgt sin nuværende bolig, før de vil gå med til at udlåne penge til at købe en ny.

Thomas Kristensen peger på, at grunden til, at en del sælgere tøver med at sætte til salg, er, at de er nervøse for at komme i en situation, hvor de bliver nødt til at sælge, før de har et sted at flytte hen. Men det sker meget sjældent.

”Som sælger bestemmer man selv farten og er herre over processen og for eksempel overtagelsesdatoen. Man kan træde på bremsen, hvis det er nødvendigt. Eller sætte farten op med øget markedsføring, hvis der skulle nærme sig et køb.”

Annonce

Tillid til ejendomsmægleren er vigtigst

Har man besluttet sig for at sætte sin bolig til salg, for at være med i kapløbet om drømmeboligen, så er spørgsmålet, hvilken ejendomsmægler man skal vælge.

”Mange tror, at det handler om priser og salær, men undersøgelser viser, at tillid er det vigtigste parameter, når man spørger kunderne,” siger Thomas Kristensen fra danbolig Amager.

Og selv om tillid er en meget individuel størrelse, så er der nogle grundlæggende egenskaber, man kan vælge ud fra, mener han.

”Du skal vælge den, du har det godt med, for at sige det lidt enkelt. Jeg synes som mægler, at det er vigtigt at lytte til hvad folk siger, og hvad de lægger vægt på. Og så tror jeg, at lokalkendskabet også spiller en stor rolle, ” siger Thomas Kristensen fra danbolig Amager, der har til huse på Amagerbrogade 245 ved Sundbyvester Plads.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

Annonce
Annonce
Annonce
CORONA

Dagens coronatal: Smittetal falder en smule

Annonce
Forsiden netop nu
Natur

Lille padde kan forsinke fælledbyggeriet

Annonce