Annonce
Kriminalitet

Sporet på udlejningsbil: Tasketyv i Kastrup anholdt i Vejle

Arkivfoto: Martin Sørensen
Annonce

En 45-årig mand blev 8. august varetægtsfængslet i 12 dage. Han blev anholdt dagen før og er mistænkt for at have stjålet tasker fra hoteller og caféer i flere politikredse, fortæller Københavns Politi i en pressemeddelelse.

En kvinde fik 4. august stjålet sin taske, mens hun spiste morgenmad ved en hotelbuffet i Kastrup. På overvågningsoptagelser kunne det konstateres, at tasketyven kørte fra stedet i en bil, der viste sig at være lejet.

Samtidig havde tyveriet slående lighed med aktuelle sager i andre politikredse. Da den mistænkte ville forlænge lejen af bilen i Vejle, blev han derfor – på foranledning af Københavns Politi – anholdt af Sydøstjylland Politi.

Han havde med sig et større kontant beløb både i kroner, euro og amerikanske dollar. Efterfølgende blev hans bopæl ransaget, hvor man fandt koster fra tidligere tyverier. Herefter blev han fremstillet og er nu varetægtsfængslet i 12 dage. Manden, der er chilensk statsborger, er nu sigtet for en række tyverier og dertil ulovligt ophold i Danmark.

- Det er klassisk og godt efterforskningsarbejde, som førte os på sporet af den mistænkte tasketyv, der ser ud til at have opereret i store dele af landet med samme fremgangsmåde, udtaler leder af Afdelingen for berigelse i Københavns Politi, vicepolitiinspektør Lars Feldt-Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

POLITI

Skuddrama på Belfastvej

Koncert

Kulturhuset klar til Lasse & Mathilde

CORONA

Populært julemarked er aflyst

Amager

Sulten efter mørt kød og sej litteratur

Annonce