Annonce
Amager

Tårnby og Dragør enige om opgavefordeling

Dragørs borgmester Eik Dahl Bidstrup (V) til venstre og Tårnbys borgmester Allan S. Andersen (S). Fotomontage: Michael Paldan og Tårnby Kommune
Annonce

Dragør og Tårnby Kommune sender et fælles høringssvar til Social- og Indenrigsministeriet om, hvordan opgavefordelingen kunne være i en opdateret udgave af det forpligtende samarbejde.

Her foreslås det, at Dragør Kommune overtager opgaver med hjælpemidler, specialundervisning, det specialiserede socialområde vedr. børn, en del af opgaverne i det specialiserede voksenområde samt genoptræning efter servicelovens §86.

Tårnby Kommune fastholder opgaver for Dragør vedrørende natur og miljø, beskæftigelse og integration, genoptræning efter sundhedslovens §§84 og 140, øvrige opgaver på det specialiserede voksenområde samt opgaver i forhold til lov om sammenhængende ungeindsats.

Høringen foregår, fordi et flertal i Folketinget 5. maj i aftalen om udligningsreformen samtidig besluttede, at Dragør og Vallensbæk bør have lempeligere aftaler om det forpligtende  samarbejde med deres større nabokommuner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Flydende italiensk luksus i havnen

Amager

Her er Amagers største frisørsalon

Amager

Måge og reje størrelse XL i strandparken

Amager

Juleoptoget hænger i en tynd tråd

Annonce