Annonce
CORONA

Tårnbys smittetal er alt for højt: Nu indsættes taskforce

Tårnby smittetal bevæger sig i den forkerte retning. Og smitten er nu så alvorlig, at sundheds- og ældreministeriet oplyser, at der indsættes en taskforce til håndtering af smitteudbruddet.
Annonce

Der er kun fem steder i Danmark, hvor smittetallet pr. 100.000 borgere er højere end i Tårnby. Den seneste opdatering fra Staten Serum Institut viser, at incidenstallet er 273,3 i Tårnby, efter der pt. er konstateret 117 smittede personer.

På torsdagens pressemøde oplyste sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke, at Tårnby nu er en af de kommuner, hvor der indsættes en taskforce for at håndtere smitteudbruddet.

Taskforcen ledes af Styrelsen for Patientsikkerhed, og består derudover af repræsentanter fra Statens Serum Institut, Sundhedsstyrelsen, Rigspolitiet, Beskæftigelsesministeriet, integrationsmyndighederne, KL og kommunale repræsentanter med kendskab til lokalområdet.

Hvis taskforcen vurderer, at der skal iværksættes mere indgribende tiltag, herunder tiltag, der kræver ændret central regulering, rejser taskforcen dette over for Indsatsgruppen.

Taskforcen skal bistå Tårnby i at intensivere den lokale og opsøgende indsats til højeste niveau.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONA

Første plejehjemsbeboer er smittet

112

Redningsaktion i Kastrup: 60-årig mand død

112

Person reddet ud af brændende lejlighed

Annonce