Annonce
Amager

Teaterfestival: Om tragi-komisk corona-kærlighed og knuste hjerter

Annonce

Det er tid til at blive fejet af benene, når den uafhængige scenekunst indtager Teaterøen 6 til 10. oktober. Vildskud Festival for uafhængig scenekunst løber nemlig af stablen for 18. gang og byder på en rejse ind i den danske undergrunds teaterscene.

Kom med og oplev poetiske monologer, en dans gennem tankemønstre og en absurd forestilling om parforholdets bølgegang. Dagene er spækket med formidlinger og fortolkninger, af alt det vi kender og alt det, der kan være svært at sætte ord på.

Scenekunsten gør op med grænserne, tager fat i de oversete hverdagstemaer og giver et pauserum til eftertanke, med blandt andet en fortælling om det at være træt af samfundets forventninger, om tragi-komisk corona-kærlighed på prøve og en fortælling om knuste hjerter.

Programmet er spækket med alt fra det hverdags-trivielle til de mere specifikke situationer i 12 forestillinger fra den danske undergrunds scenekunst.

Se programmet, køb billetter og find meget mere information om hvad der spiller og hvornår på www.vildskud.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
FRANK JENSEN-SAGEN

Sophie Hæstorp: Vi skal ikke længere acceptere en kultur, hvor en hånd i skridtet, på røven eller brystet er ok, fordi man er kvinde

KRIMI

Helten bor i gaden med den grumme historie

Annonce