Annonce
Amager

Til kamp mod skraldet: 199,5 kilo fjernet fra naturområderne

»Fantastisk initiativ. Det har helt sikkert ændret mit syn på affald og naturen,« sagde Andreas (med cykeldækket), efter arrangementet. Foto: Clarion.
Annonce

TÅRNBY: Søndag før påske inviterede Clarion Hotel Copenhagen Airport til en noget utradionel påskeæg-jagt. De 100 påskeæg lå nemlig helt synligt i en kurv på hotellet, men det krævede en helt særlig valuta at få lov at trække et.

Konceptet var at alle som havde lyst til at deltage skulle aflevere en pose skrald indsamlet på naturområder på Amager. Skraldet afleveredes på hotellet og i bytte fik de lov at trække et påskeæg fra vores kurv. Der var i alt 100 æg og de 33 indeholdte præmier. Præmierne var både Rituals produkter, morgenmadsvouchere, overnatninger -og hovedpræmien var en overnatning i præsidentsuiten.

På dagen deltog næsten 100 personer, mange havde taget deres børn med, da de synes der var god læring i dette.)

»Vi tror på at når folk først har været med til at samle skrald op i naturen, så vil de være mere bevidste om ikke at smide det selv -og det er jo et skridt i den rigtige retning. Vi vil rigtigt gerne være med til at initiere et grønnere Amager,« siger Jesper Olesen, hoteldirektør på Clarion Hotel Copenhagen Airport, der kan konstatere, at der blev samlet ikke mindre end 199,5 kilo skrald fra naturområderne på Amager.

»Vi er super stolte af resultatet og vi har nu sat os et mål for året, der hedder, at vi vil være med til at fjerne 1000 kilo, altså ét ton skrald fra Amager. Vi er godt på vej med vores 200 kilo fra egghunten. Samt at vi hver onsdag mødes 30-35 løbere som består af lokale, hvor vi plogger på vores seks kilometer lange løberute ved Kastrup Havn og Amager Strand,« forklarer Jesper Olesen. /jep-

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Flydende italiensk luksus i havnen

Amager

Her er Amagers største frisørsalon

Amager

Måge og reje størrelse XL i strandparken

Amager

Juleoptoget hænger i en tynd tråd

Amager

Atletikklub hurtigt ude af startblokken

Annonce