Annonce
Coronatest

To nye teststeder i Tårnby i marts

Foto: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix

Tårnby Kommune har indgået aftale med Region Hovedstaden om to nye teststeder med PCR-tests i hele marts, nemlig i Vestamagerhallen og Amagerhallen. Tidsbestilling er ikke nødvendig.

I Vestamagerhallen, Ugandavej 105 kan du blive testet mandage og torsdage i hele marts klokken 7–14 og igen klokken 16–23.

I Amagerhallen, Løjtegårdsvej 64 kan du blive testet tirsdage og lørdage i hele marts klokken 7–14 og igen klokken 16–23. Dog vil der 2. marts kun været åbent 16–23.

Derudover er der fortsat et fast covid-19 teststed med PCR-tests i Københavns Lufthavn, Ellehammersvej 26. Teststedet ligger på parkeringspladsen P-5 ved siden af Clarion Hotel. Parkering mod betaling i P4/P7. Man skal bestille tid på coronaprover.dk, inden man møder op. Undtaget er dog rejsende, der kan fremvise flybillet/boarding til samme dag eller pendlerkort over Øresundsbroen. Åbent dagligt 6.00-23.45.

Og så er der på Amager, uden tidsbestilling, fast testcenter med hurtigtests (antigentest) i Bella Centret (gate 2), Doris Lessings Vej 23, både walk-in og drive-in. Åbent klokken 8-20 alle dage.

Samt kun til og med i morgen 28. februar et pop-up testcenter med PCR-tests på Sundholm på adressen Sundholmsvej 22. Testcentret har åbent her i weekenden lørdag og søndag klokken 7-14 og igen 16-23. Man skal ikke bestille tid forud, men der er begrænset kapacitet. Og køen lukkes, så teststedet kan lukke til planlagt tid.

PCR-test foretages i svælget og er den mest præcise. Hvis du er nær kontakt til en smittet eller har symptomer, skal du vælge en PCR-test. Hvis ikke kan du frit vælge. Du får svar på testen i løbet af 24-48 timer ved at logge på sundhed.dk med dit NemID.

Hurtigtest tages som podning i næsen, og du får svar i løbet af cirka 15 minutter. Usikkerheden er større end ved PCR-test, og der kan ikke undersøges for mutationer i en hurtigtest. Børn under 12 år kan ikke blive hurtigtestet, men skal have en PCR-test. Får du en positiv hurtigtest, skal du gå i isolation og blive PCR-testet.

Se oversigt over alle teststeder i regionen på regionh.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

200 kilo sprængstof afsløret på Amager

Annonce