Annonce
Amager

Too Good To Go: Hent en lykkepose med overskudsvarer

Flere forskellige posevarianter med overskudsmad kan hentes via appen Too Good To Go. Foto: Netto.
Netto-butikkerne på Amager tilbyder fem forskellige slags lykkeposer med overskudsvarer, som forhandles via Too Good To Go-appen. For at begrænse madspil.

De 22 Netto-butikker på Amager er gået i samarbejde med Danmarks største madspildsaktør, Too Good To Go, for at begrænse madspil. Via en app får kunderne mulighed for at købe lykkeposer med overskudsmad, som ellers bliver kasseret.

Amagerkaner får dermed mulighed for at få fingrene i fem forskellige slags lykkeposer med overskudsvarer: En ’frugt og grønt’-pose, en ’mejeri, kød, køl’-pose, en grab ‘n’ go-pose og en pose med spotvarer inden for fødevarekategorien. Derudover vil der i Netto-butikker med friskt brød blive udbudt en brødpose.

Michael Tilsted, der er driftsdirektør i Netto, glæder sig meget til at tage kampen mod madspild op sammen med Amagers borgere:

Annonce

- Mad skal spises og ikke smides ud – det er alle enige om. Men alligevel kan vi ikke helt undgå at stå tilbage med nogle varer, som måske er ved at udløbe i holdbarhed eller har en lille skade på emballagen, som gør, at den ikke kan sælges i butikken. Og det er netop de varer, som alle nu får glæde af i lykkeposerne fra Too Good To Go i alle vores Netto-butikker. Forhåbentlig til stor glæde for danskerne, der kan få nogle rigtig gode varer til en god pris, og til glæde for vores fælles klima, siger han.

Sådan gør du

Download Too Good To Go-appen og søg på den by, du vil på jagt i, så vil alle Netto-butikker i området poppe op, og du kan købe en af posevarianterne. Herefter henvender du dig til en Netto-ansat i den konkrete butik og viser din kvittering via appen. Så får du udleveret din pose direkte i butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce