Annonce
Amager

TV-vært siger farvel til Islands Brygge med en milliongevinst

Sofie Østergaard - aktuel i underholdningsquizzen Versus, og tidligere vært på DR-programmet ‘Guld i købstæderne’ - siger farvel til Islands Brygge. - Foto: Tariq Mikkel Kahn/Ritzau Scanpix
Annonce

Efter lidt over fem år på Islands Brygge har den kendte tv-vært Sofie Østergaard - der står i spidsen, når deltagerne konkurrerer i DR-programmet Versus - sat sit hjem til salg. Et rækkehus på tre etager og lige over 120 kvadratmeter, som tv-værten købte med sin kæreste, journalist Sebastian Richelsen tilbage i 2014, men altså nu er tilbage på boligmarkedet.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Dengang lagde parret lige over fem millioner kroner for rækkehuset, der stod færdigbygget samme år og blandt andet har en gårdhave og en tagterrasse på toppen af bygningen.

I dag kan du købe hjemmet - som seerne kunne forsøge at gætte ejeren af i sidste års sæson af ‘Kender Du Typen’ på DR 1 - for 6.995.000 kroner.

Tv-værtens rækkehus ligger på Islands Brygge i et nybygget område, som ejendomsmægler Dennis Aasted Andersen fra EDC Poul Erik Bech Amager beskriver som »en familieoase mellem storby, vand og natur« i boligens salgsmateriale.

Sofie Østergaard overtog faklen fra Jacob Riising som tv-vært på DR’s duel-program ‘Versus’, da sæson fem begyndte i starten af året. Hun har også været fast inventar på ‘Ramasjang’ i blandt andet ‘Sommer Summarum’ og senere hen på ‘Guld i Købstæderne’. Derudover har hun været vært på børnenes Melodi Grandprix flere gange.

Læs også: Boliga.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Flydende italiensk luksus i havnen

Amager

Her er Amagers største frisørsalon

Amager

Måge og reje størrelse XL i strandparken

Amager

Juleoptoget hænger i en tynd tråd

Annonce