Annonce
BYLIV

Tvillingernes næste destination er Dragør, hvor der er udbrudt iskrig

Michael og Chistian i den nye isvogn, der snart vil rulle til Dragør Havn. Foto: Jan Jeppesen.
Tvillingerne bag Uganda Ismejeri har indkøbt en isvogn, der i sommermånederne skal placeres i Dragør, men ambitionen om at få en fast butik i byen, hvor der i forvejen er hård konkurrence, er intakt.

Tvillingerne Michael og Christian Olsen har endnu ikke prøvet at drive isbutik uden coronarestriktioner. De åbnede Uganda Ismejeri på hjørnet af Englandsvej og Ugandavej for et år siden, men trods de svære odds er det gået over alt forventning. Tvillingerne har da også en ambition om at åbne endnu en butik - og gerne i Dragør.

- Vi har kigget på lokaler i Dragør, men der er ikke noget konkret projekt, fortæller Michael og Christian til AmagerLIV.

Til gengæld er tvillingernes splinternye isvogn klar til at køre til skipperbyen for at sælge is fra en placering i Dragør i hele sommerperioden.

Annonce

- Vi har købt vognen i Frankfurt i Tyskland. Vi har den i øjeblikket placeret på pladsen ved isbutikken for at teste den, forklarer tvillingerne.

De er udmærket klar over, at isvognen vil køre direkte ind til en større iskrig, der er udbrudt i Dragør. På havnen er der den gode gamle isbutik, Dragør Is, og længere nede på Strandlinien mod Dragør Badehotel ligger isbutikken NamNam.

Kun et stenkast derfra på Kongevejen finder man isbutikken Gelato Rajissimo, og for nogle uger siden åbnede endnu en isbutik i gaden: Vaffelbageren Nyhavn. Her er konceptet at man bager sine egne vafler.

Vi har den bedste is

Den hårde konkurrence kan imidlertid ikke spolere tvillingernes ambition om at komme til Dragør - først med isvognen og siden med en permanent butik.

- Vi mener, vi har den bedste is, og med isvognen kan alle de mennesker, der nyder en tur på byen i sommermånederne hurtigt få en is med på vejen, lyder det skråsikkert fra tvillingerne, der allerede nu ser frem til en forrygende sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce