Annonce
Månedens Amagerbutik

Tvillingernes næste projekt: Ismejeriets butik nummer to

Michael og Christian flankeret af medierådgiver Torben Vestergaard Andersen, Amager Bladet, og filialdirektør Dorthe Ankersen ved uddelingen af 'Månedens Amagerbutik'. Foto: Jan Jeppesen.
Uganda Ismejeri på hjørnet af Englandsvej og Ugandavej er på rekordtid blevet et tilløbsstykke for ishungrende amagerkanere. Tvillingerne Christian og Michael Olsen åbnede butikken i maj, men har allerede planer om at åbne butik nummer to.
Annonce

- Du kan godt skrive, at vi har planer om at åbne butik nummer to, lyder det skråsikkert fra den ene halvdel af tvillingeparret bag Uganda Ismejeri, Christian Olsen, efter kåringen som 'Månedens Amagerbutik' i juni.

Ismejeriet på hjørnet af Englandsvej og Ugandavej åbnede i maj, men er allerede blevet et tilløbsstykke for ishungrende amagerkanere. Og tvillingerne Christian og Michael er ikke i tvivl om, at der er plads til endnu en butik længere inde mod byen.

- Vi sætter grænsen ved indre by. Nu handler det om at finde en egnet lokalitet og en stil, der passer til vores image, forklarer Michael.

At tvillingerne allerede er klar til ekspansion efter godt to måneder i markedet fortjener anerkendelse, mener Amager Bladet og Danske Bank, der står bag uddelingen af 'Månedens Amagerbutik'. Samtidig har mange læsere og bugere anbefalet butikken til prisen.

- Vi er meget glade for denne pris. Det er også gået fint for os. Vi havde måske ikke regnet med, at folk ville tage så pænt imod os, men vi kan tydeligt mærke, at der har været enorm interesse for at få åbnet et nyt ismejeri på Vestamager, forklarer Christian.

Annonce

Nutellakiks hitter

Han erkender, at interessen på gode sommerdage har været så stor, at det har skabt problemer:

- Vi har haft svært ved at følge med til tider og fået lagt den rigtige vagtplan. Vi skulle lige op i gear for at kunne følge trit med interessen, men der er vi nu, forsikrer han.

Michael fortæller, at ismejeriets mest populære is er Nutellakiks og Snickers:

- Det er is, der sælger godt på helt almindelige dage. Men når solen skinner, så er det trods alt sorbeterne, der sælger bedst, siger han.

Christian og Michael glæder sig over, at der på den gamle gård fra 1800-tallet er et stort grusareal med parkeringspladser, men:

- Vi kunne da godt bruge flere parkeringspladser, for på helligdage er der slet ikke nok. Det er en udfordring som vi må finde en løsning på, siger Christian.

'Vi har fået et fantastisk team,' fortæller Christian, der giver en hånd med, når køen foran butikken bliver for lang. Foto: Jan Jeppesen.
Annonce

Stod på bar bund

Al begyndelse er svær, siger man. Det var det også for Christian og Michael, da de for to år siden købte den 3.500 kvadratmeter store grund med ejendommen, der er nabo til grunden, hvor tvillingerne driver Uganda Grønt.

En dag opstod idéen om at etablere en isbutik. De har begge været kede af, at Ismageriet flyttede fra Kongelundsvej. Tvillingerne kom i kontakt med Mikkel, der tidligere har arbejdet for Ismageriet. Og på rekordtid er det lykkedes Mikkel at uddanne Christian og Michael udi den svære kunst at lave is.

I februar kom tvillingerne så i lære samtidig med, at den ene halvdel af ejendommen blev renoveret og indrettet som isbutik.

Isen er lavet af de bedste råvarer, og Christian og Michael har allieret sig med nogle af de bedste leverandører, der plukker de bedste produkter.

Månedens Amagerbutik

Du kan anbefale en butik på Amager Bladets Facebook-side: https://www.facebook.com/ amagerbladet

Skriv en kort anmeldelse om hvorfor netop din favoritbutik skal udvælges til Månedens Amagerbutik. Kriterierne er; god service, smilende personale, bedste udsmykning og produkter af god kvalitet.

Et dommerpanel bestående af Amager Bladets redaktør Jan Jeppesen, salgschef Henrik Clausen, filialdirektør Dorthe Ankersen og souschef Morten Lasson vil udvælge Månedens Amagerbutik på baggrund af anbefalingerne.

På grund af coronakrisen har kåringerne været suspenderet i marts og april. Derfor bliver der kåret to butikker i både maj og juni.

MAJ: Bristol Blomstergaard.

MAJ: Design, Grafik & Print.

JUNI: Magasin Stewardess.

JUNI: Uganda Ismejeri.


Vi er rigtigt glade for denne pris. Det er også gået fint for os. Vi havde måske ikke regnet med, at folk ville tage så pænt imod os, men vi kan tydeligt mærke, at der har været enorm interesse for at få åbnet et nyt ismejeri på Vestamager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Løftet pegefinger

Københavns Politi inden udsigt til hedebølge: Vi er nødt til at stramme skruen

Amager

Vibeke skrev bog om sin blodprop

Amager

Én gang Fremad, altid Fremad

Bogfestival

Bogforum udsættes til 2021

Friluftsliv

Ny spejdergruppe på Fælleden

Annonce