Annonce
Byudvikling

Ungdomsegnede boliger snart klar til indflytning

Fra midten af marts vil de første 24 ud af 59 ungdomsegnede boliger være klar til indflytning på Randkløve Allé. Pr-foto

I øjeblikket er et byggeri af i alt 59 boliger i fuld gang på Randkløve Allé, og allerede fra midten af marts står de første 24 ungdomsegnede boliger klar til indflytning. Det vil være både et-rums-boliger samt to-rums-boliger, egnet til unge og enlige. Boligerne er fordelt på to blokke i tre til fem etager. Alle boliger er forbundet med en altangang.

I Tårnby Kommune har der været stor efterspørgsel efter boliger til unge, og derfor er byggeriet udviklet ud fra et ønske om billige et- og toværelses udlejningsboliger. Selve boligerne bliver udført med enkle og robuste overflader, der sammen med deres størrelse vil bidrage til en lav husleje og drift. Yderligere opføres bygningerne med bærende konstruktioner i betonelementer og facader i rødt murværk.

Borgmester Allan S. Andersen har været en tur forbi byggeriet og siger følgende:

- Det er meget glædeligt, at vi nu på flere fronter får løftet antallet af boliger til vores unge. Det er der brug for. Der skal være mulighed for, at vores unge i Tårnby også får mulighed for at bo i kommunen, når de flytter hjemmefra. Vi har et tæt fællesskab og mange nære relationer i vores kommune – det skal vi fortsætte med. Boliger skal være tilgængelige og til at betale. Jeg glæder mig meget til at følge med i arbejdet med at få alle boligerne indflytningsklare.

Udover de 59 boliger på Randkløve Allé har kommunalbestyrelsen netop vedtaget en lokalplan omhandlende opførelsen af omtrent 100 ungdomsboliger ved Tårnby Stadion.

Kommunen har 100 procents anvisningsret til den første indflytning i lejlighederne på Randkløve Allé efter aftale med Boligorganisationen Tårnbyhuse, så boligerne er allerede besat med personer, der står på kommunens venteliste for boliger til unge. Læs mere om betingelserne for at komme på ventelisten på taarnby.dk.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
BYLIV

Husgavle efterlyses til kunstprojekt

Annonce
Forsiden netop nu
BUTIKSLIV

Ny Føtex ansatte medarbejdere på speeddating og lokker med Laudrup-vine og masser af delikatesser

POLITI

Flere tilskadekomne efter sommerhusbrand

Annonce