Annonce
Grønnere by

Se den nye blok: Tag bilen gennem Amagerværket

Amagerværket med udsigt til Øresund. Foto: HOFOR
Annonce

Søndag 30. august klokken 10-16 slår HOFOR dørene op for Amagerværkets nye blok fire AMV4. De sorte kul er blevet skovlet ud af HOFORs forsyning, hvilket er en væsentlig grøn milepæl for København, der sigter efter at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.


Vi vil gerne give offentligheden mulighed for ved selvsyn at få oplevelsen af størrelsesforholdene herude

Jette Ølshøj Pedersen, projektchef på Amagerværket


Portene er normalt lukkede for offentligheden, så det er en helt unik chance for at se kraftvarmeværket, der leverer grøn fjernvarme til hovedstaden. Fremvisningen kræver, at du har en personbil, som du kan køre rundt i på værkets grund.

- Vi er enormt stolte af værket, der nu står færdigt og skal levere grøn fjernvarme til hovedstadens 600.000 borgere. Vi vil gerne give offentligheden mulighed for ved selvsyn at få oplevelsen af størrelsesforholdene herude og en fornemmelse af, hvad et kraftvarmeværk af denne kaliber er i stand til at levere, siger projektchef på Amagerværket Jette Ølshøj Pedersen i en pressemeddelelse.

Arrangementet er gratis og kræver ingen tilmelding. Turen tager cirka 20 minutter.

Derudover anbefaler HOFOR, at du henter deres lydguide, som er skræddersyet til fremvisningen på: https://www.hofor.dk/amv-drive-through/.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
FRITID

Her er datoen for åbning af ny svømmehal

Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

POLITI

Skuddrama på Belfastvej

Annonce