Annonce
Amager

Uroen fortsætter: Brande og optøjer flere steder i byen

Også søndag aften var der biler i brand. Her på Tagensvej i København. Natten til onsdag blev der sat ild til containere, skraldespande flere steder i byen samt til to biler på Nørrebro. 11 personer er desuden blevet frihedsberøvet i Sigynsgade på Ydre Nørrebro. Foto: Mathias Øgendal/Ritzau Scanpix
Annonce

Natten til onsdag har budt på flere brande i forlængelse af de seneste dages uroligheder, og politiet har frihedsberøvet en række personer, oplyser Københavns Politi onsdag morgen.

I løbet af tirsdag eftermiddag og aften er der registreret seks tilfælde af brand, som kan knyttes til uroen de seneste dage. Det drejer sig om ild i fire containere på Nørrebro, i Nordvest, i Tingbjerg og på Amager, ild i to skraldespande i Tingbjerg samt ild i to biler på Nørrebro.

I forbindelse med politiets forstærkede indsats er 11 personer desuden blevet frihedsberøvet ifølge Politilovens paragraf 5 natten til onsdag i området omkring Sigynsgade på Ydre Nørrebro, hvor der kort efter midnat var optræk til uorden ved affyring af fyrværkeri og kanonslag.

Mand sigtet for at placere håndgranat

Københavns Politi oplyser, at de fortsat har en stor tilstedeværelse for at sikre ro og orden. Samtidig har de stort fokus på det forebyggende og efterforskningsmæssige arbejde.

Ifølge Ekstra Bladet er en 19-årig mand onsdag blevet varetægtsfængslet i 27 dage for at have lagt en håndgranat på Blågårds Plads, hvor han på asfalten med spraymaling havde skrevet 'Død over Paludan' og for at være i besiddelse af en pistol. Han skal desuden ifølge politiets udmeldinger have forsøgt at fyre skud af op i luften.

 

LÆS OGSÅ: https://staging-kbhlivdk.kinsta.cloud/2019/04/15/115589/efter-uroligheder-koebenhavns-politi-indfoerer-skaerpet-strafzone-i-dele-af-byen/

 

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Flydende italiensk luksus i havnen

Amager

Her er Amagers største frisørsalon

Amager

Måge og reje størrelse XL i strandparken

Amager

Juleoptoget hænger i en tynd tråd

Amager

Atletikklub hurtigt ude af startblokken

Annonce