Annonce
KÅRING

Vi har en vinder: Årets Amagerbutik 2020 er kåret

Christian Johansen flankeret af en håndfuld af sine medarbejdere i butikken i Lyongade efter kåringen som Årets Amagerbutik 2020. Foto: Jan Jeppesen.
Annonce

Bristol Blomstergaard i Lyongade løb med laurbærrene, da Amager Bladet og Danske Bank torsdag aften fik kåret Årets Amagerbutik 2020.

Kåringsfesten foregik virtuelt. Her var de syv nominerede butikker repræsenteret, og der var stor spænding om udfaldet.

- Det var en meget tæt afgørelse i dommerpanelet, der gjorde udslaget, forklarede filialdirektør Dorthe Ankersen, Danske Bank.

Genbrugstøjbutikken Tapirus, Uganda Ismejeri, Magasin Stewardess, Design, Grafik og Print, Cafe 13Z og Blomsterbutikken Just dystede sammen med Bristol Blonstergaard om hæderen og prisen, der består af diplom og en pengepræmie på 10.000 kroner.

Navnet på vinderbutikken blev afsløret virutelt, da Amager Bladet bankede på døren til blomsterbutikken. Her deltog ejeren Christian Johansen og fire medarbejdere i den virtuelle seance.

- Jamen, jeg er overvældet, fremstammede Christian Johansen, da Amager Bladet stod i døråbningen med diplom, blomsterbuket og pengepræmie.

- Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Jeg er bare så rørt, sagde Christian Johansen, mens medarbejderne skålede i champagne og ønskede hinanden tillykke med prisen.

- Det har været et sindssygt hårdt 2020 med mange glæder og skuffelser. Det her viser bare, at det har været hele sliddet værd, sagde Christian Johansen.

Læs alt om kåringen og historien om Bristol Blomstergaard i Amager Bladets udgave onsdag 27. januar og på amarliv.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
KONFLIKT

Flere ridepiger er anklaget for injurier: I en af sagerne falder der snart dom

Annonce