Annonce
Amager

X Factor-favorit: Alma tager alle med storm

Alma Agger er klar til X Factor-finalen efter fredagens semifinalebrag. Thomas Blachmann har alle sine tre solister med i finalen. - Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Christianshavnerpigen Alma Agger er den helt store favorit, når X Faxtors finaleshow ruller over skærmen på fredag og lørdag.

Annonce

Den 20-årige christianshavnerpige Alma Agger er med i finaleshowet, når X Factor-vinderen skal findes over to dage på fredag og lørdag. Ved fredagens semifinale gik Alma på scenen og sang ‘Bigger’ fra den seneste version af ‘Løvernes Konge’, og Almas vokalpræstation sad lige i skabet.

Thomas Blachmanns guldfugl blæste de øvrige dommere bagover.

»Hvad fanden skal man sige andet end ‘wow’,« lød det fra Ankerstjerne.

Alma Agger har tidligere fortalt, at hun som barn havde været alvorligt syg og gennemgået en svær periode i livet. Som barn fik hun konstateret kræftsygdommen leukæmi, da hun var omkring syv år gammel – og der gik otte år, før hun blev raskmeldt, selvom hun var sygdomsfri som 10-årig.

Alma havde ikke tidligere fortalt om sit sygdomsforløb, da hun ikke var interesseret i at få en ‘medlidenshistorie’ klistret på sig fra begyndelsen.

I finalen skal Alma Agger blandt andre konkurrere med Blachmanns to øvrige solister.

Efter første del af finalen, fredag, bliver endnu en deltager sendt hjem. Og lørdag findes den endelige X Faxtor-vinder mellem de tre tilbageværende deltagere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONA

Google vil hjælpe fyrede lufthavnsansatte

Koncert

Kulturhuset klar til Lasse & Mathilde

Amager

Sulten efter mørt kød og sej litteratur

CORONA

Tre personer slipper for coronabøder

Annonce