Annonce
Billund Ugeavis

Årets Skulderklap i Vorbasse 2019: - Jeg havde aldrig overvejet, om jeg kunne blive den næste modtager

Vinder af Årets Skulderklap Gunnar Jensen (tv) og direktør for Sparekassen Kronjylland i Vorbasse, H. C. Christensen (th). Foto: Kristina V. Skjoldborg
Den særlige Vorbasse-pris 'Årets Skulderklap' gik i år til Gunner Jensen, der har været en aktiv del af foreningslivet i byen.
Annonce

Vorbasse: Onsdag eftermiddag bankede det på døren hjemme hos Gunnar Jensen. Her blev han overrasket, da han fik overrakt blomster og Årets Skulderklap 2019, som er en pris, Sparekassen Kronjylland har uddelt siden 1998 sammen med borgerne i Vorbasse.

- Gunnar har gjort sig fortjent til Årets Skulderklap, da han på mange fronter og gennem mange år har ydet et stort arbejde for Vorbasse. Han har et kæmpe hjerte for byen og livet i Vorbasse og har blandt andet været aktiv i byens foreningsliv i flere år. I hele 25 år har han for eksempel været bestyrelsesmedlem i Vorbasse Grundejerforening, og han er fortsat en aktiv del af Vorbasse Marked, hvor han i mange år har været bindeled mellem markedet og de forskellige myndigheder, fortæller H.C. Christensen i en pressemeddelelse. Han er afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Vorbasse, og sidder samtidig med i udvælgelseskomitéen for Årets Skulderklap.

Annonce

Overrasket prismodtager

Hovedpersonen, Gunnar Jensen, blev da også overrasket over prisen.

- Jeg var lige kommet hjem, da formanden for Grundejerforeningen kom forbi. Det var der ikke noget usædvanligt i, men da jeg så pludselig så en masse hoveder udenfor køkkenvinduet, undrede jeg mig godt nok, siger Gunnar, der er meget beæret over at modtage prisen.

- Jeg er dybt taknemlig. Jeg har altid tænkt, at det var så velfortjent for de tidligere prismodtagere, men jeg havde aldrig overvejet, om jeg kunne blive den næste modtager, siger Gunnar Jensen.

Annonce

Borgerne valgte Gunnar

H.C. Christensen fortæller, at det er borgerne selv, der er kommet med kandidater til prisen, og dermed har været med til at pege på Gunnar.

- Gunnar er yderst vellidt, og han er forbilledlig god til at lytte, samarbejde og finde løsninger, og det har byen i mange sammenhænge nydt godt af. De seneste år har udover Vorbasse Grundejerforening også plejecentret Frihavnen haft fornøjelsen af hans tålmodighed og gode humør, når han har hjulpet som chauffør og servicemand i forbindelse med deres busture. Her er Gunnar uden tvivl med til at give passagerne nogle gode oplevelser og et smil på læben, siger H.C. Christensen.

På hjemmeadressen fik Gunnar som et synligt bevis på prisen overrakt en miniatureudgave af ’Spiren’ og 5.000 kroner.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

25-års jubilæum i Lego

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Rema 1000 skal have ny købmand

Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce