Annonce
Billund Ugeavis

Ældresagen spiser sammen hver for sig

Ældresagen arrangerer spis sammen hver for sig. PR-foto
Fredag den 11. december arrangerer Ældresagen 'spis sammen hver for sig'.
Annonce

Billund: I en tid fyldt med covid 19-restriktioner og forsamlingsforbud har det ikke været muligt at afholde Søndagstræf på Lindegården eller Spis Sammen på sædvanlig vis med en fyldt teatersal i Billund.

Mange er ensomme, sårbare og har nærmest mere eller mindre frivilligt valgt at blive isoleret. Sådan lyder det fra Ældresagen i Billund i en pressemeddelelse. Ældresagen er derfor klar til at diske op med et plaster på såret.

Der er nemlig puljepenge fra Danmark Spiser Sammen, og der er lidt tilbage af sommerhjælpepakken, som er tiltænkt seniorer på 65 plus.

Ældresagen vil forsøge at nå ud til ældre seniorer på en lidt alternativ måde og arrangerer i samarbejde med Refborg Hotel en julefrokost, men hver for sig som gratis takeaway fredag den 11. december.

- Vi håber denne dag i december at kunne bringe lidt lys og varme ind i stuerne i en mørk tid, mens vi venter på bedre tider, hvor vi igen kan mødes og feste uden at have frygten for smittespredning med i bagagen, siger Frede Nørskov, formand for Ældresagen i Billund i en pressemeddelelse.

Annonce

Først til mølle

Der er tale om en juleplatte med blandt andet marinerede sild med karrysalat, pandestegt fiskefilet, æg med rejer, kalvesylte, ribbensteg med tilbehør og oste med bagte blommer. Reservationen hentes som takeaway på Refborg i tidsrummet klokken 12 til 13, fredag den 11. december.


Vi håber denne dag i december at kunne bringe lidt lys og varme ind i stuerne i en mørk tid, mens vi venter på bedre tider, hvor vi igen kan mødes og feste uden at have frygten for smittespredning med i bagagen

Frede Nørskov


Der tilbydes 100 kuverter efter princippet "først til mølle", og der kan maks bestilles fire kuverter pr. person.

Læs mere om arrangementet på Ældresagens hjemmeside eller på Ældresagen Billunds Facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Samfundssind

Annonce