Annonce
Billund Ugeavis

100 nye virksomheder i Billund Kommune i 2020

100 nye virksomheder så dagens lys i Billund Kommune i første halvår 2020. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Billund Kommune: Selvom coronavirus i forårsmånederne så ud til at sætte en pind i det danske iværksætterhjul, så lever lysten til at starte egen virksomhed fortsat i bedste velgående i Billund Kommune.

Der blev således stiftet 100 nye virksomheder i Billund Kommune i første halvår af 2020 mod 81 nystiftede virksomheder i første halvår 2019. Det fastslår en ny analyse fra regnskabsprogrammet Dinero.

På landsplan faldt antallet af nystiftede virksomheder dog med 12 procent i første halvår 2020 sammenlignet med første halvår 2019. Kun i 15 kommuner - herunder altså Billund - er antallet af nye virksomheder steget fra sidste år til i år.

Tallene kommer oven på et halvt år, hvor coronavirus kastede erhvervslivet ud i en voldsom krise. Fra midten af marts og to måneder frem styrtdykkede antallet af små, nye virksomheder.

En ny virksomhed er en/et nyregistreret enkeltmandsvirksomhed, anpartsselskab (ApS), iværksætterselskab (IVS), interessentskab (I/S) eller personligt ejet mindre virksomhed (PMV) i Det Centrale Virksomhedsregister (CVR).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce