Annonce
Billund Ugeavis

1500 nye patienter giver trængsel i Billund Lægeklinik: - Vi kæmper for, at det nok skal blive en succes

Jeanette Fischer (længst til venstre) og hendes personale. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Det var ikke helt uden udfordringer, at Jeanette Fischer overtog Inger Sørensens patienter, men lægen lover, at de på klinikken vil gøre deres bedste for alle patienterne.
Annonce

Billund: 1. august i år overtog læge Jeanette Fischer den nu pensionerede læge Inger Sørensens patienter. Dermed fik Billund Lægeklinik omkring 1.500 nye patienter.

En så stor tilstrømning har ikke været helt uden udfordringer, blandt andet pladsmæssigt og i ventetider på telefonen. Jeanette Fischer lover dog, at der er lys forude for de patienter, der har måtte opleve nogle besværligheder.

- At skulle overtage så mange nye patienter har været en svær proces. Det har været nyt for patienterne, der også skulle vænne sig til nye arbejdsgange og i en periode længere ventetider på især telefonen, siger Jeanette Fischer, som regner med, at der snart vil komme helt styr på situationen.

- Siden jeg 1. november fik ansat endnu en dygtig sekretær, er der kommet mere ro på, siger Jeanette Fischer.

Hun har desuden fået bygget en pavillon til lægeklinikken, der fungerer som både konsultationslokale, venterum, kontor til sekretærerne og toiletfaciliteter.

Selvom det gør godt med ekstra plads, ser Jeanette Fischer frem til, at de om to år kan flytte i nye lokaler for enden af Hovedgaden over for Netto.

- Patienterne vil, indtil vi flytter, stadig kunne opleve trængsel på parkeringspladsen og i venteværelserne, men vi lover, vi vil gøre det så godt for patienterne, som vi overhovedet kan. Vi kæmper for, at det nok skal blive en succes, siger klinikejeren.

Annonce

Leder efter medejer

Det er stadig Jeanette Fischer, som alene ejer hele klinikken. Hun har dog to læger ansat, og er fortrøstningsfuld i forhold til at finde medejere.

- Der er interesse fra flere sider for at blive en del af klinikken, så jeg er sikker på, jeg nok skal finde den eller de rette medejere, siger Jeanette Fischer.

Der sker dog med sikkerhed noget nyt på medarbejderfronten fra den 1. februar. Her ansættes en uddannelseslæge på klinikken. En uddannelseslæge er en færdiguddannet læge, der er i gang med at specialisere sig.

- Hun er læge, og selvom der er ting, hun skal have hjælp til, er der også opgaver, hun sagtens kan varetage, og det vil derfor blive en ekstra hjælp i klinikken siger Jeanette Fischer, der ser frem til den nye læge i klinikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Det er en ommer!

Annonce