Annonce
Billund Ugeavis

26-årige Louise er ny travtræner i Billund

Louise Valentin Mortensen er nu klar til at springe ud som professionel travtræner.
Annonce

Billund: Billund Trav har fået en ny professionel travtræner. Det er Louise Valentin Mortensen, som er klar på at tage fat på jobbet med at udvikle hestene.

Den 26-årige travtræner har altid interesseret sig meget for arbejdet med heste, der gennem de fleste af hendes voksne år har været en fuldtidsbeskæftigelse.

For eksempel har hun været et smut i Tyskland, og hun har blandt andet været under vingerne på erfarne travtrænere som Christian Lindhardt, Morten Juul og Søren Johansson, men nu skal hun altså til at stå på egne ben.

Annonce

Ser hestens udvikling

- Det er trænergerningen, som jeg altid har syntes var sjovest. Man starter med en unghest, der ikke har prøvet noget som helst udover at blive trukket, og så skal den lære at få udstyret på. Man kan se udviklingen, og det går så stærkt, fordi der sker så store forandringer med hesten. Jeg kan rigtigt godt lide at se, hvordan den udvikler sig hver dag og bare suger tingene til sig, siger hun.

Hun stammer fra Ølgod, men bor i dag i Billund og derfor ikke har så langt til stalden og travbanen, hvor hun fremover kommer til at tilbringe endnu mere af sin tid.

Den tid, hun skal bruge på træningen, bliver formentlig kun større, for hun har plads til at tage endnu flere heste under sine vinger.

- Jeg har plads til 16 heste inde i stalden. Der står kun to nu, men der skulle gerne komme nogle flere lige så stille, siger Louise Valentin Mortensen.


Jeg har plads til 16 heste inde i stalden. Der står kun to nu, men der skulle gerne komme nogle flere lige så stille.

Louise Valentin Mortensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce