Annonce
Billund Ugeavis

26-årige Sofie R. Schmahl stiller op for Venstre til kommunalvalget: - Nu er tiden helt rigtig

Sofie R. Schmahl sammen med Venstres borgmesterkandidat Stephanie Storbank. Privatfoto
26-årig forretningsudvikler fra Billund går efter en plads hos Venstre efter næste kommunalvalg.

Billund Kommune: Sofie R. Schmahl, 26 år og bosat i Billund, stiller op til kommunalvalget for Venstre.

- Jeg har været politisk aktiv længe og synes nu, at tiden er helt rigtig til at stille op til byrådet for Venstre siger Sofie R. Schmahl i en pressemeddelelse.

Sofie R. Schmahl er uddannet ingeniør i forretningsudvikling på Århus Universitet i Herning, hvor hun udover sit studie har været innovationscoach.

Hun er født i Billund, har taget sin ungdomsuddannelse på Grindsted Gymnasium & HF og er nu efter studiet vendt tilbage til Billund for at arbejde som forretningsudvikler ved Sealing System i Grindsted.

- Min interesse for politik begyndte i 2012. Her blev jeg meldt ind i Venstres ungdomsparti og blev hurtig bidt af politik. Mit ønske er at gøre Billund Kommune mere attraktiv, så vi kan tiltrække dygtige medarbejdere, skabe et sprudlende uddannelsesmiljø og skabe en bæredygtig fremtid. Med en uddannelse inden for forretningsudvikling har jeg specialiserede kompetencer og værktøjer, som jeg kan trække på i mit fremtidige byrådsarbejde, siger kandidaten i pressemeddelelsen.

Stort drive og gør det-selv

Sofie R. Schmahl bor i Billund og har en kæreste, som læser Erhvervsøkonomi på Aarhus Universitet. Hun har spillet i Legoland Garden i 10 år og spiller fortsat musik sammen med familien og elsker derudover at lave små gør det selv-projekter.

Venstres borgmesterkandidat Stephanie Storbank ser frem til samarbejdet med Sofie R. Schmahl:

-  Jeg er meget glad for, at Sofie vil være en del af Venstres kandidathold. Hun er en ung kvinde med et stort drive, som brænder for at skabe udvikling i Billund Kommune, siger hun.


Mit ønske er at gøre Billund Kommune mere attraktiv, så vi kan tiltrække dygtige medarbejdere, skabe et sprudlende uddannelsesmiljø og skabe en bæredygtig fremtid.

Sofie R. Schmahl
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Annonce