Annonce
Billund Ugeavis

40 års jubilæum: Jens Povlsen

Jens Povlsen. PR-foto: Legoland
Annonce

Billund: Den 17. januar fejrer Jens Povlsen 40-års jubilæum i Legoland Billund.

Som ung var det Jens Povlsens drøm at blive anlægsgartner, ligesom mange andre i familien. Lysten til at skabe nogle smukke omgivelser, som andre er glade for at være i, har altid ligget dybt i Jens Povlsen. Det har han i den grad fået lov at udleve i Legoland, hvor han begyndte som chefgartner i 1980.

Siden 1980, hvor Jens Povlsen satte sine første grønne aftryk i parken, er der sket en del. Som parken har forandret sig, har også de mange arbejdsopgaver været under udvikling. Jens Povlsen var med til at tegne stregerne til de nye områder i parken, undervejs som den blev større, og han har gennem tiden været med til at sørge for, at de grønne områder har fremstået smukt.

Sideløbende med sit arbejde i Legoland har Jens Povlsen været udlånt til Kirkbi, hvor han har brugt en masse tid i Ediths Have ved Bamsemuseet, i de private haver hos familien og på herregården Julianelyst.

Hans plan er at fortsætte gartnerarbejdet for Legoland et par år endnu.

Lige bagved parken bor Jens Povlsen med sin mand Carsten i et lille villaområde. Fritiden bliver af og til brugt i deres egen have, som efterhånden er blevet lidt af en samlerhave, der bærer præg af Jens Povlsens mange år i gartnerfaget. Ofte tager de op til Nordjylland i sommerhuset, som er et gammelt familiested. I sommerhuset bliver tiden brugt på samvær med deres søn og svigerdatter Thomas og Evin, de to børnebørn Aura og Lucia og resten af familien.

Jens Povlsens 40-års jubilæum bliver fejret med en åben reception fredag den 17. januar kl. 11 i lokale C+D i Legoland konferencecenter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce