Annonce
Billund Ugeavis

Allan og Maja offentliggjorde købet af Vorbasse Kro via en gættekonkurrence

Allan Jensen og Maja Rotvig. Arkivfoto: Morten Nielsen
Allan Jensen og Maja Rotvig har købt Vorbasse Kro og er netop i gang med et større renoveringsarbejde. Det er dog langt fra første gang, at Allan Jensen kaster sig ud i et større renoveringsprojekt.

Vorbasse: Tilbage i februar kunne følgerne af Allans Dinérs Facebookside deltage i en særlig gættekonkurrence. Allan Jensen og Maja Rotvig havde købt en kro, og spørgsmålet var, hvilken der var tale om. Det blev til cirka 1.500 gæt, men kun få gættede rigtigt.

- Det tog tid, inden der var nogen, som gættede på Vorbasse kro, siger Allan Jensen.

Det lå ellers ikke i kortene, at han, Allan fra Ansager, også skulle eje noget i Vorbasse.

- Brian ringede til mig og spurgte, om jeg kunne være interesseret i at købe. Først sagde jeg nej, men den dag jeg var ude at se stedet, var jeg klar til at købe, fortæller han.

Stedet er nu købt, og renoveringen er i fuld gang, men det er langt fra første gang, at kokken kaster sig ud i større projekter.

Maja som medejer

Allan Jensen fra startede sit firma, Allans Dinér hjemme i privaten i Ansager tilbage i 2006. Der gik dog ikke længe, før han rykkede ud af privaten og ind i en gammel bagerbutik i byen, som siden både er blevet renoveret og udbygget.


Det er rigtig godt at have fået Maja med, for hun er mere sindig end mig

Allan Jensen


I 2016 købte Allan Jensen Møllen i Ansager, som han ligeledes har renoveret, og som i dag lejes til fester og selskaber.

I dag foretager han ikke de store køb alene, for tilbage i 2012 blev Allans Dinérs første kokkeelev udlært. Hun hedder Maja Rotvig, er fra Stenderup-Krogager og blev i 2020 medejer af virksomheden.

- Det er rigtig godt at have fået Maja med, for hun er mere sindig end mig, lyder det fra Allan Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Annonce