Annonce
Billund Ugeavis

Alle østers blev revet væk til til østerssmagning i SuperBrugsen

SuperBrugsen uddeler, Steven Nielsen (tv) stod for champagnen og Jesper Knudsen uddelte smagsprøver på østers i forskellige varianter. Foto: Niels Helbo
Annonce

Billund: Kan kunderne i SuperBrugsen i Billund lide østers? Man skulle næsten tro det ud fra den enorme tilstrømning til forretningen mandag eftermiddag.

- Det har virkelig været overvældende, fortalte uddeler Steven Nielsen, da avisen talte med ham sidst på eftermiddagen. På det tidspunkt var der ikke længere østers tilbage, som Jesper Knudsen, der er Danmarksmester i østersåbning, kunne tilbyde de mange interesserede.

Kunderne har åbenbart syntes så godt om smagen af østers, at forretningens egne østers også blev udsolgt.

Østers og champagne er en klassiker. Derfor var der også mulighed for at prøvesmage forskellige mousserende vine, så kunderne kunne vælge den rette flaske til for eksempel Dronningens Nytårstale. Det er ikke kun til nytåret, der nydes champagne, kunne uddeleren fortælle. De boblende dråber nydes også ved andre festlige lejligheder.

Jesper Knudsen, der til daglig er køkkenchef på Siemens i Vejle har præsteret at vinde Danmarksmesterskabet i østersåbning ikke mindre end 8 år i træk.

Desuden vandt han VM i samme disciplin i 2013.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Hejnsvig Missionshus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Taxachauffør blev overfaldet af sin kunde

112

To biler stødte sammen på Gammelbro

Annonce