Annonce
Billund Ugeavis

Anders And besøger Billund Lufthavn

Anders And er landet i Billund. PR-foto
I nyeste nummer af Anders And & Co. får læserne mulighed for at opleve Trekantområdet. Anders And tager et fly, der selvfølgelig lander i Billund Lufthavn.
Annonce

Billund: Anders And & Co, nummer 41 (på gaden 8. oktober), rummer en lokal historie.

Ander And tager nemlig på turné i Trekantområdet med sit punkband "De Skrigende Rødhalse".

Anders er bandets frontfigur, på guitar finder vi Højben, mens Knahrvorn, der er Anders Ands nabo på Paradisæblevej i Andeby, er bandets trommeslager. På deres turné lander de først i Billund Lufthavn, og så ellers videre til blandt andet Bølgen i Vejle, som Anders' band i ægte Beatles-stil spiller på taget af.

Turen går også forbi StreetDome i Haderslev og Fængslet i Horsens, og bandet spiller også på gaden i Middelfart.

I historien indgår seværdigheder og vartegn som Lillebæltsbroen, Det Hvide Vandtårn i Fredericia og Koldinghus.

- Historien er en rammende satire over virkelighedens rockbands, hvor de interne stridigheder altid er på nippet til at splitte bandet ad. Desuden rummer historien masser af små nik til musikhistorien, som ikke mindst voksne rockfans vil sætte pris på, lyder det fra Egmont Publishing i en pressemeddelelse.

Annonce

Jagten på Danmarks skjulte skatte

Historien er en del af den årligt tilbagevendende begivenhed "Jagten på Danmarks skjulte skatte", hvor Anders And-bladets læsere stemmer om, hvilken del af landet, de eventyrlystne ænder skal besøge.


Vi håber, at vi med denne historie kan inspirere vores læsere til både at dykke ned i musikhistorien

Gitte Hoffmann Hansen, marketingchef


Tidligere er turen gået til Vendsyssel og Sønderjylland, og i år var det så Trekantområdet, der vandt afstemningen om at få besøg af Anders And.

Bølgen i Vejle er scenen, når Anders And giver koncert. PR-foto

- Vi håber, at vi med denne historie kan inspirere vores læsere til både at dykke ned i musikhistorien og til at udforske en vidunderlig del af Danmark, som byder på et væld af Danmarks skjulte skatte i form af store kulturelle og arkitektoniske oplevelser, siger marketingchef Gitte Hoffmann Hansen.

Det er de to danskere Sune Troelstrup og Flemming Andersen, der står bag historien. Sune har skrevet manuskriptet, og Flemming har tegnet historien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Butikstorvet åbnede med regn og højt humør: - Byen bliver mere levende

Annonce