Annonce
Billund Ugeavis

At få rørt sig: Billund-borgere strømmer til motionstilbud i det nye år

Efter arbejde er det særligt fitnesscenteret på Åstvej, som Tue Jakobsen benytter. Foto: Martin Ravn
Nyt år får ofte folk til at tage nye motionsvaner til sig, og det mærker de også ved flere af Billunds motionstilbud.
Annonce

Billund: Et nyt år er en udmærket anledning til også at starte nye vaner som at dyrke mere motion.

Tre af Billunds efterhånden mange motionstilbud, Falck Healthcare Fitness, FitnessCorner og Billund Løbeklub mærker da også i denne tid en større interesse for at få rørt sig.

Michael Röhl, der ejer FitnessCorner, som er et crossfitinspireret træningscenter, melder eksempelvis om flere medlemmer, der går direkte til tilmeldingsblanketten.

- Der er flere, som har meldt sig ind i begyndelsen af året uden at have været til en prøvetime først, siger instruktøren.

Hos løbeklubben melder de, at klubben er vokset i antallet af medlemmer, og at særligt deres indendørstræning er vokset i popularitet.

- Vi er i klubben generelt vokset og er nu 70 medlemmer. Vi kan særligt mærke det på vores "supertræning", der foregår indendørs, hvor der nu er godt 24, som deltager mod seks-otte personer for to år siden, siger Claus Damholdt, der er en del af aktivitetsudvalget i løbeklubben.

Der er flere, som har meldt sig ind i begyndelsen af året uden at have været til en prøvetime først.

Michael Röhl, ejer af FitnessCorner

Annonce

Kampagner skal holde på medlemmerne

Hos Falck Healthcare Fitness på Åstvej, mærker man også en generel øget interesse for at træne fra både nye som allerede indmeldte medlemmer.

- Der er flere, der træner i centeret i januar, og vi har også haft mange hernede, der fornyede deres medlemskab, siger centerleder Mona Sandfeld.

Hos fitnesscenteret er man gået et skridt videre for holde på medlemmerne, så de ikke stopper med at komme i centeret efter tre måneder.

- Som nyt medlem tilbyder vi gratis programlægning, og vi guider og vejleder også medlemmerne i deres træningsforløb. Folk skal føle, vi er der, siger Mona Sandfeld.

Hun er dog ikke sikker på, at faldet af motionister i centeret om foråret, nødvendigvis hænger sammen med en dalende motivation for at få rørt sig.

- Der er også flere udendørsaktiviteter, som begynder igen, og det kan være lige så meget derfor, at nogle benytter sig mindre af centret, forklarer Mona Sandfeld.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce