Annonce
Akvarier skal udgøre en del af udsmykningen i restauranten. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Billund Ugeavis

Atami Sushi indefra: - Vi arbejder hårdt for at nå det hele

Den nye restaurant på Byens Plads ligner efterhånden et rigtigt spisested, og ejeren Zenghui Lin arbejder på højtryk for at få det sidste på plads.
Annonce
  • Akvarier skal udgøre en del af udsmykningen i restauranten. Foto: Kristina V. Skjoldborg
  • Der er plads til omkring 170 gæster i restauranten. Foto: Kristina V. Skjoldborg
  • Tallerkner og bestik mangler stadig at blive pakket ud i køkkenet. Foto: Kristina V. Skjoldborg
  • Restauranten åbner den 23. november. Foto: Kristina V. Skjoldborg
  • Buffeten med de 28 varme retter. Foto: Kristina V. Skjoldborg
  • Zenghui Lin er ved at gøre det sidste klar i restauranten. Foto: Kristina V. Skjoldborg
  • I foråret blev det bekrædtet, at en ny restaurant ville komme til Billund. Foto: Kristina V. Skjoldborg
  • Flere steder er der asiatisk kunst på væggene. Foto: Kristina V. Skjoldborg

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce