Annonce
Billund Ugeavis

Atami Sushi indefra: - Vi arbejder hårdt for at nå det hele

Akvarier skal udgøre en del af udsmykningen i restauranten. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Den nye restaurant på Byens Plads ligner efterhånden et rigtigt spisested, og ejeren Zenghui Lin arbejder på højtryk for at få det sidste på plads.
Annonce

Billund: 36-årige Zenghui Lin er efterhånden vant til, at forbipasserende stopper op og lurer nysgerrigt gennem ruderne ved det nye byggeri på Byens Plads. For ikke længe siden lignede området en byggeplads, men nu er både skiltet uden for og møbler indvendigt kommet på plads.

Men der er heller ikke længe til at Atami Sushi åbner i Billund. Oprindeligt skulle restauranten være åbnet den 1. november, men på grund af blandt andet forsinkelse med byggeriet, blev det udskudt til den 23. november.

- De lokale har været meget tålmodige, og det er jeg glad for, siger indehaveren Zenghui Lin, der sammen med sine hjælpere arbejder for at få gjort hele restauranten klar til åbningen.

- Vi arbejder hårdt nu for at nå det, men det skal nok lykkes, siger Zenghui Lin, der oprindeligt kommer fra Kina. Han kom til Danmark i sin tid for at studere, og har nu boet i landet i 10 år.

Foruden Atami i Billund, ejer Zenghui Lin også Atami Sushi i Vejle og Kolding.

Der er plads til omkring 170 gæster i restauranten. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Annonce

170 gæster

Der er plads til 170 spisende gæster i restauranten, der blandt andet tilbyder sushi ad libitum og kinesisk buffet. Sushi-konceptet kører allerede i Kolding og Vejle, mens den kinesiske buffet er noget helt nyt for Zenghui Lin.

- Vi har ansat en kok, der har 15 års erfaring i at lave kinesiske retter, siger Zenghui Lin og viser stedet, hvor buffeten skal anrettes. Der er plads til 28 varme retter og 12 kolde.

Zenghui Lin fortæller, at han har fået mange henvendelser, siden det kom frem, at han ville åbne en restaurant i byen.

- Det lægger et pres, for vi vil selvfølgelig ikke skuffe, siger Zenghui Lin, der kun ser det som noget positivt, at der er høje forventninger til ham og restauranten.

- Det er godt med pres, og at folk har høje forventninger, for på den måde, yder vi vores bedste.

Privat bor restaurantejeren i Odense, og han regner med, at han i det første år vil have sin daglige gang i restauranten i Billund. Herefter vil han sandsynligvis pendle mellem sine tre spisesteder.

Tallerkner og bestik mangler stadig at blive pakket ud i køkkenet. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Restauranten åbner den 23. november. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Buffeten med de 28 varme retter. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Zenghui Lin er ved at gøre det sidste klar i restauranten. Foto: Kristina V. Skjoldborg
I foråret blev det bekrædtet, at en ny restaurant ville komme til Billund. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Flere steder er der asiatisk kunst på væggene. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce