Annonce
Billund Ugeavis

Børn og kunstner skaber lyskunst på Byens Plads

Kunstneren Karoline H. Larsen har sammen med børn fra Billund lavet lyskunst på Byens Plads i Billund. Foto: PR

Billund: Mens de vinterkulden kan få de fleste til at rykke indendørs, er der nu kommet lys og farver på Byens Plads i Billund.

Kunstneren Karoline H. Larsen har været på en sansevandring sammen med børn i Billund. Herefter klippede og limede børn nye figurer sammen ud fra fotos af hinanden fra vandringen. Børnenes figurer har Karoline H. Larsen arbejdet videre med, så alle de sansende børns oplevelser nu er blevet til en lysinstallation med kunstmotiver.

- Børnene har være fantastiske til at skabe motiverne til lyskunsten. De er så gode til at slippe sanserne og fantasien løs. Det var meget inspirerende for mig at arbejde sammen med dem og opleve, hvordan de bare kaster sig ud i at være kreative, siger Karoline H. Larsen ifølge en pressemeddelelse.

Lyskunsten på Byens Plads er en del af Playline og er i fællesskab betalt af Billund Kommune, Fonden for Billund Vandrehjem og CoC Playful Minds. Formålet er at skabe stimulerende kunstoplevelser i byrummet, der er skabt sammen med børn, hvor børn viser Billund som Børnenes Hovedstad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Nyt flot view til Lego House

Annonce