Annonce
Billund Ugeavis

Børn og unge får penge til sommersjov

Besøg i Grindsted Gokartklub er en af de ting, der tidligere har været på programmet, når Billund Kommune har inviteret til sommerferieaktiviteter. Her er det i 2017, at der bliver trykket på speederen på gokartbanen uden for Grindsted. Arkivfoto: Søren Alwan
Et bredt flertal i Folketinget har besluttet at give landets kommuner 200 millioner kroner til sommerferieaktiviteter til børn og unge. Billunds unge får en million.
Annonce

Billund Kommune: Børn og unge fra Billund Kommune har fået en lille hjælpende hånd fra regeringen, så deres sommer forhåbentlig kan blive en anelse mere munter, end de oprindeligt måske havde forestillet sig.

En bred aftale på Christiansborg betyder, at der bliver sendt 200 millioner kroner ud til landets kommuner. De mange penge skal bruges på sommerferieaktiviteter rettet mod børn mellem seks og 17 år, og de skal som udgangspunkt bestå af både faglige aktiviteter og fritidsaktiviteter med fokus på leg og læring.

Billund Kommunes andel af de mange penge bliver præcis én million kroner. Hvad pengene helt præcist kommer til at blive brugt på, er endnu uvist. Det vil blive besluttet i nærmeste fremtid.


Pengene skal bruges til aktiviteter for børn og unge. Det kan både være socialt udsatte børn, kulturinstitutionerne, fritidslivet og foreningslivet.

Rasmus Kaufmann


- I næste uge (denne uge, red.) sætter vi os sammen og afgør, hvad vi gør, så vi kan få lave et fint program til områdets børn og unge, siger Rasmus Kaufmann, der er kultur- og fritidschef i Billund Kommune.

Hvad de enkelte kommuner vælger at bruge pengene på, må de selv bestemme. Der er relativt vide rammer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Hejnsvig Missionshus

Annonce
Forsiden netop nu
112

Taxachauffør blev overfaldet af sin kunde

112

To biler stødte sammen på Gammelbro

Annonce