Annonce
Billund Ugeavis

Børneulykkesfonden inviterer til påskejagt

Påskejagten er et nyt initiativ fra Børneulykkesfonden i samarbejde med Apovit, som holdes til fordel for Legeheltene. Foto: Børneulykkesfonden
De små og deres forældre skal med påskejagten finde ledetråde rundt omkring i Hejnsvig, så de kan gætte den hemmelige afsender af gækkebrevet.

Hejnsvig: Hele familien kan drage afsted på nye eventyr, når Børneulykkesfonden i samarbejde med Apovit holder påskejagt til fordel for Legeheltene fra den 1. til 5. april i Hejnsvig.

Det nye initiativ går ud på, at deltagerne skal gætte afsenderen af et hemmeligt gækkebrev ved hjælp af små ledetråde, som er gemt rundt omkring i Hejnsvig. Undervejs vil der også være poster med små påskeopgaver.


Det er samtidig vigtigere end nogensinde før, at vi alle, store som små, kommer ud i den friske luft og får rørt os. Vi håber, at vores nye initiativ, påskejagten, kan gøre netop det og samtidig være et lyspunkt i en svær tid.

Henriette Madsen


- Vi er fortsat nødt til at være nytænkende og kreative med nye aktiviteter, som overholder restriktionerne. Det er samtidig vigtigere end nogensinde før, at vi alle, store som små, kommer ud i den friske luft og får rørt os. Vi håber, at vores nye initiativ, påskejagten, kan gøre netop det og samtidig være et lyspunkt i en svær tid, fortæller Henriette Madsen, generalsekretær hos Børneulykkesfonden.

Annonce

Sådan deltager du

Som deltager i påskejagten får du adgang til et digitalt påskejagtskort, hvor posterne er angivet.

Ved tilmelding kan der vælges mellem to pakker, der pr. deltager koster henholdsvis 100 kroner og 50 kroner samt fragt. Begge pakker indeholder et gækkebrev fra en hemmelig afsender, et bogstavskema, påskejagtskort, diplom og gymastikpose. I pakken til 100 kroner modtager man også en heltekappe og maske. Tilmelding sker på børneulykkesfonden.dk/shop/.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Fire nye håndboldbaner til fri afbenyttelse: - Nu skal vi alle til at komme i gang efter, vi har siddet buret inde i flere måneder

Billund Ugeavis

Internationale kvinder søger hjælp til virksomhedsvækst hos iværksætterhus i Billund: - Det har givet os et kæmpeboost

Annonce