Annonce
Omkring 250 mennesker var onsdag aften samlet til bankospil i Billund Idrætscenter. Aftenen gav et solidt overskud, som går til Knæk Cancer. Foto: Kristina Skjoldborg.
Billund Ugeavis

Bankospil gav 41.000 kroner til Knæk Cancer: Lufthavnens personaleforening lægger et beløb oveni

Personaleforeningen i Billund Lufthavn har doneret 25.000 kroner til Knæk Cancer, og sammen med overskuddet fra onsdagens bankospil kommer der et pænt beløb til det gode formål fra Billund.
Annonce
  • Omkring 250 mennesker var onsdag aften samlet til bankospil i Billund Idrætscenter. Aftenen gav et solidt overskud, som går til Knæk Cancer. Foto: Kristina Skjoldborg.
  • Formanden for Billund Handelsforening, Torben Klovborg Christiansen, var opråber, da der onsdag aften var bankospil til fordel for Knæk Cancer. Foto: Kristina Skjoldborg.
  • Onsdagens bankospil gav et overskud på i alt 41.000 kroner, som sammen med en donation på 25.000 kroner fra personaleforeningen i Billund Lufthavn ubeskåret går til Knæk Cancer. Foto: Kristina Skjoldborg.
  • De mange fremmødte i Billund Idrætscenter brugte godt med penge, og der blev derfor samlet et pænt beløb ind til Knæk Cancer. Foto: Kristina Skjoldborg.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce