Annonce
Billund Ugeavis

Behandlingsskolen Chrysalis

Henning Sejer Madsen (DF) er overbevist om, at Billund Kommune nok skal finde et godt alternativ til Chrysalis. Arkivfoto: John Randeris

Læserbrev: Meget er sagt og gjort i dette efterår.

Vi har været igennem stramme budgetforhandlinger, og det har bestemt ikke været en dans på roser.

Nu kommer så udmøntningen, hvor alle udvalg skal forsøge at få kabalen til at gå op.

Annonce

Mange sten bliver vendt, og herunder var behandlingsskolen Chrysalis.

Jeg sidder blandt andet i børneudvalget, hvor sagen er startet, og hvor sagen også skal finde sin endelige plads.

Jeg kan sagtens forstå de forældre, børn og undervisere, der bliver usikre på fremtiden og som derfor forsøger at gøre politikerne opmærksomme på situationen.

Men jeg er sikker på, at vi alle udmærket ved, at vi står over for en situation, som vi skal have til at gå op i en højere enhed, og det bliver der løbende arbejdet på.

Helt som aftalt kommer det videre forløb til behandling i børneudvalget, hvor vi sammen skal finde den rigtige løsning, den rigtige form og her finde ud af, hvordan tilbuddet skrues sammen.

I vore dage handler meget om økonomi, for vi er udfordret på mange områder, men det handler mindst lige så meget om, at vi i Billund Kommune ønsker at tilbyde den optimale undervisning og behandling…. også fremadrettet.

Jeg er helt sikker på, at vi har en løsning klar, så vi også efter Chrysalis kan tilbyde ordentlige forhold til både nye og nuværende elever.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Annonce